cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Ανατροπή κορυφής για την Τσέλσι

Η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ, αλλά έκανε ανατροπή (2-1) και με την 7η σερί νίκη της έσπασε το αήττητο των "spurs" και διατηρήθηκε στην κορυφή της Premier League (videos)Η Τσέλσι βρέθηκε να χάνει στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ, αλλά έκανε ανατροπή (2-1) και με την 7η σερί νίκη της έσπασε το αήττητο των "spurs" και διατηρήθηκε στην κορυφή της Premier League (videos)

Δεν υπάρχει πλέον αήττητη ομάδα στην Premier League, καθώς η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι, κάνοντας μάλιστα ανατροπή στο "Stamford Bridge".

Το τρομερό γκολ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 11ο λεπτό ήταν το πρώτο που δέχτηκε η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μετά από 6 αγωνιστικές στις οποίες κράτησε το "μηδέν".

Δεν ήταν όμως αρκετό για να σταματήσει τους "μπλε", καθώς πήραν την 7η σερί νίκη τους, με τον Πέδρο στο 45' να ισοφαρίζει και τον Βίκτορ Μόουζες στο 51' να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Η Τσέλσι διατηρήθηκε λοιπόν μόνη στην κορυφή, από την οποία την είχαν ρίξει προσωρινά οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

ΤΣΕΛΣΙ (3-4-3): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Μάτιτς, Μόουζες (81' Ιβάνοβιτς), Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο (83' Οσκάρ), Αζάρ (77' Ουίλιαν), Ντιέγκο Κόστα.

ΤΟΤΕΝΑΜ (3-6-1): Λορίς, Ντάιερ, Βίμερ, Βερτόνχεν, Γουανιάμα, Ντεμπελέ (83' Φίνσεντ Γιάνσεν), Γουόκερ, Σον Χέουνγκ-Μιν (65' Γουίνκς), Έρικσεν, Άλι (73' Εν'Κουντού), Κέιν.

 

 

;