Πιόλι μέχρι το 2018 στην Ίντερ

Η Ίντερ επισημοποίησε τον «γάμο» με τον Στέφανο Πιόλι, ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τρίτης την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή στη θέση του Φρανκ ντε Μπουρ.
Ο Πιόλι αποτελούσε το φαβορί για τη διαδοχή, μετά από το κάστινγκ που πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του συλλόγου την Παρασκευή και το Σάββατο, παρότι ο Κία Τζουραμπτσιάν, σύμβουλος του ιδιοκτήτη Τζίντονγκ Ζανγκ, στήριζε την επιλογή Μαρθελίνο.
Η "Suning Sports Group", η κινεζική εταιρία που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, κατέληξε στον 51χρονο προπονητή, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στη Λάτσιο, μέχρι να απολυθεί τον Απρίλιο του 2016. Μάλιστα, οι «λατσιάλι» έλυσαν νωρίς το πρωί το συμβόλαιο του Πιόλι, ώστε να υπογράψει στους «νερατζούρι».
«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι έφτασε σε συμφωνία με τον προπονητή Στέφανο Πιόλι. Ο τεχνικός από την Εμίλια Ρομάνια θα φοράει τα νερατζούρι χρώματα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος.
Μαζί με τον Πιόλι, στο τεχνικό επιτελείο προστίθενται οι Τζιάκομο Μουρέλι (πρώτος βοηθός), Ντάβιντε Λουκαρέλι (μέλος του τιμ) και οι γυμναστές Ματέο Όστι και Φραντσέσκο Περόντι.
Αυτή θα είναι η πιο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του Πιόλι, αφού στο παρελθόν έχει να επιδείξει μικρές θητείες σε Σαλερνιτάνα, Μόντενα, Πάρμα, Γκροσέτο, Πιατσέντζα, Σασουόλο, Κιέβο και Παλέρμο από το 2004 μέχρι το 2011, καθώς και μία τριετία στην Μπολόνια.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ
Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι