cbn celebrity-logo inbusiness-news-logo LOGO-PNG-108

Γλίτωσε την ήττα η Έβερτον

Η Χαλ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει νίκη μετά έξι σερί αποτυχίες (2-2), καθώς η Έβερτον με αυτογκόλ και με λύτρωση απ'τον Μπάρκλεϊ στο 84' πήρε βαθμόΗ Χαλ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει νίκη μετά έξι σερί αποτυχίες (2-2), καθώς η Έβερτον με αυτογκόλ και με λύτρωση απ'τον Μπάρκλεϊ στο 84' πήρε βαθμό
Xαλ και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 19ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στην Premier League.
 
Με τον Ντόσον στο 6' και την εκτέλεση φάουλ του Σνόντγκρας στο 65' η Χαλ προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει νίκη μετά από 6 σερί αποτυχίες.
 
Με αυτογκόλ του Μάρσαλ (τερματοφύλακας) έγινε το 1-1 στο 45'+1, ενώ ο Ρος Μπάρκλεϊ με κεφαλιά χάρισε τον βαθμό στα "ζαχαρωτά".
 
ΧΑΛ (5-3-2): Μάρσαλ, Ελ Μοχαμαντί, Μαγκουάιρ, Ντόσον, Κέρτις Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Λίβερμορ, Σνόντγκρας, Μέιλερ (56' Κλούκας), Ντιομαντέ (85' Χάντλστοουν), Εμ'Μποκανί.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χοέλ Ρόμπλες, Κόουλμαν, Τζαγκιέλκα, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπέινς, Γκουέιγ, Μπάρι (66' Τομ Ντέιβις), Μπάρκλεϊ, Ένερ Βαλένσια (74' Κάλβερτ-Λιούιν), Μιραλάς (87' Φούνες Μόρι), Λουκακού.
 
Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:
 
Παρασκευή
Χαλ - Έβερτον 2-2 (6' Ντόσον, 65' Σνόντγκρας / 45'+1 αυτ. Μάρσαλ, 84' Μπάρκλεϊ)
 
Σάββατο
Μπέρνλι - Σάντερλαντ (17:00)
Τσέλσι - Στόουκ
Λέστερ - Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο
Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι - Μπόρνμουθ
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
 
Κυριακή
Γουότφορντ - Τότεναμ (15:30)
Άρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας (18:00)
 
ΠΗΓΗ: sport24.gr
 
;