Μιλίνκοβιτς: «Όλοι είναι περαστικοί, εκτός από την Ανόρθωση»

Το νέο της προπονητή, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου η Ανόρθωση. Ο Σέρβος τεχνικός  τόνισε ότι αντιλαμβάνεται την ευθύνη που αναλαμβάνει και θα δουλέψει για το καλύτερο.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το συμβούλιο που με φέρουν πίσω στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Ήταν μέρες δόξας τότε, πήραμε το πρωτάθλημα και σούπερ καπ. Έχω υπέροχες αναμνήσεις, είναι ωραίο να επιστρέφω 15 χρόνια μετά. Ο κ. Πουλλαΐδης μου εξήγησε το πλάνο 2020, είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιλεχθώ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω. Γιατί είναι πολύ σημαντικό για την Ανόρθωση να παίζει κάθε χρόνο για τίτλους. Το αντιλαμβάνομαι πολύ καλά αυτό και θα το εμπεδώσω στους παίκτες. Τώρα είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς για να παράξεις έργο, χρειάζεσαι χρόνο που δεν έχουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θα πρέπει να προσπαθήσω να βελτιώσω κάποια πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να κατακτήσουμε στους στόχους μας και να πετύχουμε αυτά που θέλει και ο κόσμος. Είναι θέμα χρόνου και δουλειάς, όμως έχω πίστη. Έμαθα κάτι όταν ήμουν στην Ανόρθωση, όλοι είναι περαστικοί, εκτός από την Ανόρθωση».
 
Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:
- Έχω δει τα 4-5 τελευταία παιχνίδια, έχω δει τα προβλήματα, αλλά δεν θέλω να τα αναφέρω. Έχω δει ότι υπάρχουν δυνατότητες και πολύ καλοί παίκτες. Είναι θέμα χρόνου και δουλειάς. Όλες οι ομάδες στον κόσμο έχουν προβλήματα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο.
- Η Ανόρθωση παίζει πάντα για να κερδίζει, για να πετυχαίνει ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο. Αυτό μπορεί να εξαρτάται και από τους παίκτες, θα το δούμε στη συνέχεια. Πάντα μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη.
- Αυτό που μπορώ να πω είναι να βάλω παιχνίδι με παιχνίδια κάποια στοιχεία της φιλοσοφίας μου, αν είναι δυνατόν από αυτή την Κυριακή.
- Αν είμαστε πρωταθλητές θα είμαι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί, αλλά πιστέψτε με θα παλέψουμε σκληρά για το στόχο αυτό! Θυμάμαι τις μέρες δόξας ως παίκτης και θα δουλέψω σκληρά για να τις ξαναζήσω και ως προπονητής, είναι αξέχαστες στιγμές.
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»