Πάους: «Να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές»

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα της Ανόρθωσης δήλωσε ο τεχνικός της «Κυρίας» Αντρέ Πάους, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του επιβάλλεται να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει στα επίπεδα που θέλει τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας, όσο και ανασταλτικά.
 
Ο Ολλανδός προπονητής ανέφερε ότι ο σχηματισμός 4-4-2 επιλέγηκε γιατί δεν ήταν απόλυτα έτοιμος ο Μαρτίνες, ενώ προέτρεψε τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τους παίκτες αν πήραν τα μυαλά τους αέρα μετά την ανατροπή-νίκη επί του Απόλλωνα
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πάους
"Κάναμε μια κακή εμφάνιση και είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα. Όσοι είδαν το παιχνίδι ξέρουν πως δίκαια κέρδισε ο αντίπαλος. Είχαμε μεγάλο κενό απέναντι στις γραμμές μας ενώ και η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή. Πρέπει να προπονηθούμε σκληρά, να συγκεντρωθούμε και να επιστρέψουμε στο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Πάντα εκτός έδρας ελπίζεις σε ένα γκολ που θα σε κρατήσει στο κόλπο αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι της Δευτέρας, τα συγχαρητήριά μου στην ΑΕΚ".

Τι τον στεναχώρησε περισσότερο, το σκορ ή η εμφάνιση; "Πάντα κοιτάζουμε την εμφάνιση της ομάδας, κατά συνέπεια μιας κακής απόδοσης θα δεχθείς και γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επανέλθουμε στο ποδόσφαιρο που μας αρέσει".
 
Τι πρέπει να βελτιωθεί: "Μπορούμε να βελτιωθούμε σε όλα. Αρχικά είναι η νοοτροπία, η θέληση για νίκη, έπειτα η κατοχή αλλά και στην άμυνα πρέπει να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Αν δεν αμύνεσαι καλά, δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο από πίσω και είναι αυτό που θέλουμε".

Αν ήταν λάθος το 4-4-2 που ξεκίνησε:" Ήμασταν κάπως υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε με 4-4-2 γιατί δεν είχαμε δεκάρι, ο Νίκο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος".
 
Αν τελικά η νίκη επί του Απόλλωνα έκανε κακό παρά καλό: "Όχι, όταν μιλάω στην ομάδα πάντα το πιο σημαντικό ματς είναι το επόμενο. ΟΚ πήραμε μια μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα. Προσωπικά το απόλαυσα για μια νύχτα και την επόμενη άρχισα δουλειά για το επόμενο. Για το πως το βλέπουν οι παίκτες, πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες. Εγώ προσπαθώ να τους περάσω ότι πρέπει να το χαρούμε μόνο μια μέρα, να μην πετάμε στον αέρα".
 
Δηλώσεις Κρίστιανσεν
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τη σημασία του. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ήθελα να δω την εμφάνιση που κάναμε κόντρα στον Εθνικό. Θέλαμε μια άλλη νοοτροπία και οι παίκτες το κατάλαβαν έτσι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήθελα οι γραμμές να είναι κοντά, να κερδίσουμε τις μονομαχίες, να έχουμε κατοχή και οι παίκτες τα κατάφεραν ενώ είχαμε και ευκαιρίες. Είναι μια πολύ καλή νίκη αλλά απομένει ακόμα ένα παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης που έφτιαξε μια ωραία ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε δυο καλές ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο».
 
Αν είναι περισσότερο ευχαριστημένος από το σκορ ή την εμφάνιση: 
«Είμαι ευχαριστημένος από πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι και το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Αν ήταν 3-1, ένα 2-0 θα ήταν αρκετό για την Ανόρθωση στο δεύτερο παιχνίδι. Ζήτησα από τους παίκτες να κρατήσουν το μηδέν και τους είπα ότι θα έχουμε ευκαιρίες, έτσι και έγινε».
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»