Η ώρα του Πουλλαΐδη

Ότι έκτισε με κόπο μέχρι στιγμής στη χρονιά, πάει να το χαλάσει η Ανόρθωση. Μέσα στο 2016, η αήττητη μέχρι το περασμένο Σάββατο «Κυρία», μετρά τρείς νίκες, τρείς ισοπαλίες και δύο ήττες, η μια εκ των οποίων από την ΑΕΚ που την αφήνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός κυπέλλου.
 
Η μουρμούρα και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Αντρέ Πάους εντάθηκε, ενώ η ολιγωρία στη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου έφερε φιάσκο στην περίπτωση Πίντο. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, όμως δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Αναμένεται να τραβήξει αυτιά και δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου χρειαζόταν ώθηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως αντί αυτού εμφανίστηκε αποδυναμωμένη τον Ιανουάριο. Οι Γκονσάλβες και Μανζορό αποκτήθηκαν αργοπορημένα, ο Πίντο υπέγραψε, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις όμως δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα της «Κυρίας».
 
Ο Αντρέ Πάους είναι σε δύσκολη θέση, ο Σταν Φαλξ βρίσκεται για πρώτη φορά στο «στόχαστρο». Ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη είναι εφικτός, η Ανόρθωση είναι ακόμη στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου (βρίσκεται στο -4 από την κορυφή), όμως χρειάζεται να βελτιώσει πολλά για να τα καταφέρει.
 
«Το μαχαίρι και το καρπούζι» βρίσκονται στα χέρια του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»