Ρονάλντο και Ράμος ζήτησαν να φύγουν από τη Ρεάλ

Καμία ηρεμία για τη «βασίλισσα», λοιπόν. Η ήττα στο ντέμπι της Μαδρίτης από την Ατλέτικο έφερε και πάλι στο προσκήνιο τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας που είχαν... καμουφλαριστεί μετά την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Δημοσίευμα ανέφερε ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα επιχειρηθεί εκκαθάριση του ρόστερ, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αποχώρηση ενός πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή.   
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, λοιπόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος όχι μόνο δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στη Ρεάλ, αλλά μίλησαν ήδη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ κάνοντας του γνωστή την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν. Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «El Chiringuito», ο Πορτογάλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ομάδας την επόμενη της ήττας από τους «ροχιμπλάνκος» και του ζήτησε να... διευκολύνει την αποχώρησή του στο τέλος της φετινής σεζόν. 

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Ράμος, η απόφαση του οποίου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Ανανέωσε με τη Ρεάλ έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες. Ο αρχηγός των Μαδριλένων ζήτησε από τον Πέρεθ να εξετάσει σοβαρά οποιαδήποτε πρόταση τυχόν καταθέσει άλλη ομάδα για την απόκτησή του. 

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δεν επιβεβαιωθεί το μόνο σίγουρο είναι ότι η αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας και αναμένεται να κορυφωθεί με πιθανές... κοσμογονικές αλλαγές στο τέλος της φετινής σεζόν. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς