Ζήτησε υπομονή ο Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στάθηκε στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ, με αφορμή την έντονη κριτική, που δέχεται ο Ολλανδός τεχνικός για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε πως η αγγλική ομάδα δικαιούται να έχει και κάποιες σεζόν, που θα μείνει μακριά από τις επιτυχίες.
 
Χαρακτηριστικά, ο Φέργκιουσον τόνισε: «Πρέπει να έχεις υπομονή όταν είσαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό έχει φανεί και από τα προηγούμενα χρόνια. Τόσο από την εποχή του Μπάσμπι, όσο και από την δική μου. Σε 150 χρόνια ιστορίας δικαιούσαι να έχεις μερικές πιο ήσυχες σεζόν, όσον αφορά την επιτυχία, γιατί πάντα σε κάνουν να επιστρέψεις πιο δυνατός».
 
Στη συνέχεια, ο «Φέργκι» υπογράμμισε: «Ο Φαν Χάαλ αξίζει τα εύσημα γιατί έδωσε την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες, με εννέα από αυτούς να κάνουν το ντεμπούτο τους. Θεωρώ ότι το μέλλον είναι καλό. Ο Ράσφορντ είναι ένα παράδειγμα γι' αυτό που πιστεύω για την Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για έναν σύλλογο που πάντα θα βρίσκει έναν Ράσφορντ και θα του δίνει την ευκαιρία να αναδειχθεί. Δεν υπάρχει καλύτερος σύλλογος στην
Αγγλία που να το κάνει αυτό. Ο συγκεκριμένος είναι απόλαυση να τον βλέπεις και ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια».
 
Πηγή: novasports.gr  

Δειτε Επισης

Ρεάλ και Γιουνάιτεντ έχουν στο μεταγραφικό στόχαστρο τον Μάρτιν Μπατούρινα
«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»
ΒΙΝΤΕΟ: Η μοναδική κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Μαρσιάλ ήταν για χτύπημα στον Λαμέλα
Η Τσέλσι θέλει να απαλλαγεί από τον Ντισασί τον Ιανουάριο
«Έχω αλλάξει πολύ, απέρριψα πολλές προτάσεις γιατί θέλω να επιστρέψω στη Serie A»
Διπλό με τριάρα στην επιστροφή Ρονάλντο και το ντεμπούτο του Πιόλι στον πάγκο
Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ