Ξύλο οι παίκτες στην Τούμπα με τη λήξη (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω από την ΑΕΚ χάρη στο γκολ του Γιόχανσον στο 44ο λεπτό, όμως ανέτρεψε το σκορ με τους Ροντρίγκες και Μυστακίδη. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, με τους παίκτες να ξεσπούν με το σφύριγμα της λήξης.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων μαζεύτηκαν κοντά στο κέντρο και τα πράγματα ξέφυγαν με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να χτυπάει τον Μάρκο Βελλίδη. Οι συμπλοκές, πάντως, συνεχίστηκαν και μέσα στα αποδυτήρια. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ανδρών της εταιρείας security του ΠΑΟΚ και αστυνομικών. Μετά το ματς ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε για όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα.

Από το ματς αποβλήθηκαν οι Μπαρμπόζα και Κάτσε και μπορεί να ισχύσει:

Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
Πηγή: www.sport24.gr
 

 

Δειτε Επισης

Ο Κώστας Τσιμίκας φεύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι
Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase του Champions League
Το αντίο του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ-«Άλλαξε τη ζωή μου, σας ευχαριστώ για την ανατριχίλα»
Αυτό είναι το νέο format του κυπέλλου Ελλάδας στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων
Εν αναμονή αποφάσεων για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την ολική κατάρρευση
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)
Κέρδισε τον Απόλλωνα και παρέμεινε στο κυνήγι της ΑΕΚ η Ομόνοια
ΒΙΝΤΕΟ: Το τρελό πάρτι στο Στέλιος Κυριακίδης μετά το τελευταίο σφύριγμα και την κατάκτηση του τίτλου
Παρέσυρε το ΑΠΟΕΛ και κράτησε την τρίτη θέση η ΑΕΚ