Το αντίο του Μαραγκού από τα γήπεδα

Την απόφαση του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση μετά από 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας ανακοίνωσε ο Χρίστος Μαραγκός.
 
Αναλυτικά η επιστολή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης: 
«Μετά από έναν κύκλο 15 ετών επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο του ποδοσφαίρου, έλαβα την απόφαση πως ήρθε η ώρα ο κύκλος αυτός να κλείσει.
 
Μία απόφαση που δεν ήταν εύκολη. Κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκα ήταν και ένας σταθμός. Διδάχθηκα πολλά και προσπάθησα να δώσω σε κάθε περίπτωση τον καλύτερο μου εαυτό. Το ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας στον Απόλλωνα, τα 10 ολόκληρα χρόνια που έζησα στην Ανόρθωση, το πέρασμα από την ΑΕΚ, η παρουσία μου στον Άρη Θεσσαλονίκης. Και φυσικά οι συμμετοχές μου στην Εθνική Ομάδα Παίδων, Νέων, Ελπίδων και Ανδρών. 15 χρόνια γεμάτα προκλήσεις.
 
Ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και το αξέχαστο έπος της Τραπεζούντας. Ένας κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ένας νέος, δυναμικός, στον επιχειρηματικό τομέα. Θα αφοσιωθώ σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το χώρο του αθλητισμού και ασφαλώς και το κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Άλλωστε όσοι κυριολεκτικά έχουμε ματώσει γι' αυτό στους αγωνιστικούς χώρους, επιθυμούμε την πρόοδο και εξέλιξη του. Όλη αυτή η πορεία των 15 ετών δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εάν δεν είχα τη στήριξη της οικογένειας μου. Και φυσικά όλων των φιλάθλων που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα