Θύρα 9: «Η παρουσία μας στον τελικό είναι αβέβαιη»

Με ανακοίνωσή της η Θύρα 9 αφήνει να νοηθεί ότι δεν έχει παραλάβει εισιτήρια από την επίσημη Ομόνοια προκειμένου να διαθέσει στα μέλη της, με αποτέλεσμα η παρουσία των οργανωμένων οπαδών στον τελικό της 18ης Μαΐου κόντρα στον Απόλλωνα να είναι αβέβαιη.
 
Η ανακοίνωση:
«Μόλις μία εβδομάδα πριν τον τελικό και ενώ θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το πως θα κερδίσουμε την μάχη της κερκίδας και το πως θα πωρωθεί ομάδα και κόσμος, δυστυχώς πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι η παρουσία μας στον αγώνα του Τσιρείου αυτή την στιγμή είναι ΑΒΕΒΑΙΗ.
 
Θα μπορούσαμε σε αυτό τον τελικό να κάνουμε την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, βρισκόμαστε όμως λίγες μέρες πριν τον αγώνα με ελάχιστα εισιτήρια. Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια η διοίκηση Σεραφείμ μας έχει κόψει τα εισιτήρια θεωρώντας ότι έτσι θα μας απομονώσει, θα μας πολεμήσει, θα μας κτυπήσει οργανωτικά ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ όμως, αφού με την δουλειά των στελεχών μας και την βοήθεια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καταφέρναμε πάντα τα λεωφορεία μας να έρχονται με εισιτήρια στο χέρι.
 
Η ίδια δουλειά γίνετε και τώρα, οι λίστες με τα λεωφορεία έτοιμες όπως πάντα, ο κόσμος που ακολούθησε την ομάδα του με ένα πούλμαν σε όλη την Κύπρο είναι έτοιμος για ακόμα μία εκδρομή.
 
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να έρθει το πιο ζωντανό κομμάτι του πράσινου λαού στην Λεμεσό θα ενημερώσουμε τον κόσμο για οποιεσδήποτε εξελίξεις».
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα