Απόλλων: Τέλος τα εισιτήρια

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους του Απόλλωνα για τον τελικό της 18ης Μαΐου με την Ομόνοια. Πολλοί έμειναν χωρίς εισιτήριο, και έτσι έφυγαν άπρακτοι από το «Αpollon Official Store», όπου τέθηκαν για ανοικτή προπώληση μόλις 1200 εισιτήρια.
 
Η ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι τα 6.038 εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στους φίλους της ομάδας μας για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου έχουν εξαντληθεί, αποδεικνύοντας ότι ο αριθμός είναι πάρα πολύ μικρός για τις ανάγκες  των χιλιάδων φίλων του συλλόγου.
 
Ο αριθμός αυτός διατέθηκε στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (2000), μέσω της υπηρεσίας ONLINE ΤICKETS(500),στον ΠΑΝΣΥΦΙ (600), χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας και για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας (1200) και στο Apollon Official Store(ελεύθερη πώληση 1738) .
 
Ως εκ τούτου ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι εξασφάλισαν θέση για τον αγώνα της ερχομένης Τετάρτης, και ταυτόχρονα απολογούμαστε σε όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι.
 
Το υπαλληλικό προσωπικό του Αpollon Official Store και της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον περήφανο κόσμο του Απόλλωνα Λεμεσού.»
 
 

Δειτε Επισης

Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet