«Θέλουν Ζησόπουλο Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ»

Για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης ν’ αποκτήσουν τον Ελλαδίτη πολυθεσίτη Γιώργο Ζησόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης κάνει λόγω σύσσωμος ο Ελλαδικός Τύπος.
 
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος (αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός) έχει ενώπιων του προτάσεις από ομάδες του Ισραήλ και της Τουρκίας, ενώ τον προσέγγισαν ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός.
 
Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά και το ενδεχόμενο μετακόμισης του στην Κύπρο με την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport24.gr
Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στην Τρίπολη και τον Αστέρα, ο Γιώργος Ζησόπουλος έμεινε ελεύθερος και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και αυτό γιατί το πρέσινγκ προς το πρόσωπο του είναι στενό.
 
Για τον έμπειρο μέσο (που παίζει και στην άμυνα) ενδιαφέρον έχει δείξει η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα του Ισραήλ Χάποελ Μπιρ Σεβά, όπως και δυο ομάδες από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση).
 
Από εκεί και πέρα επαφές υπάρχουν και με συλλόγους στην Τουρκία, όμως ο Ζησό φαίνεται πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για συμφωνία είτε από Κύπρο, είτε από το Ισραήλ. Στην Ελλάδα ο Ατρόμητος μοιάζει ζεστός για τον Έλληνα άσο, ενώ η περίπτωση του Λεβαδειακού αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανη.

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική