Ποτσετίνο μέχρι το 2021 στην Τότεναμ!

H φετινή σεζόν βρήκε τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να οδηγεί την Τότεναμ στη 2η θέση της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Premier League και την ομάδα του Λονδίνου να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διοικούντες τον σύλλογο.

Έσπευσαν να κρατήσουν τον Αργεντινό τεχνικό ο οποίος ήταν δεδομένο πως θα δεχτεί αρκετές προτάσεις από Αγγλία και εξωτερικό και τελικά κατάφεραν να τον κρατήσουν στο "White Hart Lane" για άλλα πέντε χρόνια, υπογράφοντας μαζί του νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένος. Ήταν μία εύκολη απόφαση για μένα και το προπονητικό μου επιτελείο επειδή εδώ μπορούμε να αισθανθούμε την εκτίμηση που μας έχουν ολοι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για μένα.

Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, έχουμε φτιάξει ένα δυνατό γκρουπ παικτών με τεράστιες προοπτικές που μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα ενώ και οι εγκαταστάσεις στις οποίες εργαζόμαστε είναι παγκόσμιας κλάσης. 
 

🎵🎶 Mauricio Pochettinooooo... 🎵🎶#COYS #TogetherTHFChttps://t.co/L0Je6IiyUP

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) May 12, 2016

Έχουμε επίσης ένα νέο εκπληκτικό στάδιο στο οποίο ανυπομονούμε να μπούμε και είμαστε αποφασισμένοι να χτίσουμε μία εξίσου μεγάλη ομάδα. Είχαμε μία πολύ καλή σεζόν και πιστεύουμε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Έχουμε ένα μακρυπρόθεσμο πλάνο και τεράστια πίστη ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι μεγάλο για το μέλλον", δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός των "σπιρουνιών" μετα την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Από την πλευρά  του, ο πρόεδρος της Τότεναμ. Ντάνιελ Λίβι, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είδαμε τον Μαουρίτσιο να φέρνει ένα τρομερό πνεύμα και ήθος στο σύλλογο αλλά και να εμφυσά ένα επιθετικό στιλ παιχνιδιού που ήταν πάντα στη νοοτροπίαμας. Έφτιαξε μία ομάδα που συνδυάζει νιάτα και εμπειρία και φέτος είδαμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου στην ομάδα".
 

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση