Ρίχνεται στα νερά του Μεξικού ο Παύλος Κοντίδης

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF) στη Γαλλική πόλη Ιερ, που τέλειωσε  την πρώτη Μαΐου (μέρα του Πάσχα) και  τώρα βρίσκεται ήδη στο Μεξικό, (είναι εκεί από την περασμένη Κυριακή, μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι), όπου θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser 2016, που θα γίνει στα νερά του κόλπου Μπαντέρας, που βρίσκεται στην πλευρά του Ειρηνικού Ωκεανού, από τις 12 μέχρι τις 18  Μαΐου 2016.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική αγωνιστική  υποχρέωση για τον Κύπριο πρωταθλητή, αφού σε αυτή συμμετέχουν οι αθλητές που τερμάτισαν στην πρώτη εικοσάδα  στο Παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στη Γαλλία.  Οι καλύτεροι δηλαδή αθλητές στην κατηγορία Laser, θα συναντηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων. Ευκαιρία για όλους για νέα δοκιμασία υψηλού επιπέδου.

Ο Παύλος Κοντίδης στο προτελευταίο του τεστ πριν την Ολυμπιάδα, (το τελευταίο τεστ είναι  αυτό στο Παγκόσμιο Κύπελλο  της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας  (ISAF) που θα γίνει στο Γουέιμουθ, στην Αγγλία, τον ερχόμενο μήνα), αρχίζει την Πέμπτη (12 Μαΐου 2016), τη δύσκολη προσπάθεια του και προσδοκεί  θέση στο βάθρο,  μετρώντας παράλληλα δυνάμεις  ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Ρίο, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο.

Δειτε Επισης

Στις 13 Οκτωβρίου έναρξη για την Basket League-Οι κληρώσεις για πρωταθλήματα ΚΟΚ
Αντίδραση Τόρε στο πανό που άνοιξαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Λευκωσία
Ποιος είναι ο Νεμάνια Μάιντοβ που τιμωρήθηκε γιατί έκανε τον σταυρό του-«Ο Χριστός είναι ο βασιλιάς μου» έγραψε μετά την ποινή
Συνεχίζει και στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες ο Παύλος Κοντίδης
Σίμανιτς: Ο Σέρβος βρήκε ομάδα έναν χρόνο μετά την απώλεια του νεφρού του
«H Κύπρος στο Παρίσι μόνο μικρή χώρα δεν ήταν»-Ο απολογισμός της ΚΕΠΕ
Μουρμούρα από το περιβάλλον του Ερντογάν για την ανάρτηση του πανό στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Τοποθετήθηκε επίσημα ο ΠΑΟ για το πανό-«Είμαστε γνήσια πατριωτική ομάδα και ενωμένοι σαν γροθιά»
Πρόεδρος ΚΟΚ: «Το πανό για την κατοχή αποτυπώνει την θλιβερή πραγματικότητα»
Αγνοούνται ο προπονητής και ένας αθλητής της Σταλ Νίσα στις πλημμύρες της Πολωνίας