Οι «παλιοί» των κυπριακών ομάδων

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν συνδέσει το όνομά τους με κάποια ομάδα, Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα χρόνια συνεχούς παρουσίας στις μεγάλες ομάδες του κυπριακού ποδοσφαίρου. 
 
ΑΠΟΕΛ: Νούνο Μοράις
Ο Μοράις αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ εννέα χρόνια, από τη σεζόν 2007/08. Ο Πορτογάλος αποτελεί σήμα κατατεθέν για την ομάδα της Λευκωσίας και ήταν μέρος των μεγαλύτερων επιτυχιών της όλα αυτά τα χρόνια. Μετράει 251 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ έχει σκοράρει και 20 γκολ. Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Νεκτάριος Αλεξάνδρου έχουν περάσει περισσότερα χρόνια στον "Αρχάγγελο", εντούτοις στο μεσοδιάστημα είχαν φύγει για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. 
 
ΑΕΚ: Νέστωρας Μυτίδης
Στα 24 του χρόνια, ο Νέστωρας Μυτίδης είναι γέννημα - θρέμμα της ΑΕΚ, στην οποία αγωνίζεται εδώ και 6 χρόνια. Μετράει 107 συμμετοχές και 26 γκολ. Ο διεθνής επιθετικός έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα και τα επιτεύγματα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.
 
Ομόνοια: Ρενάτο Μαργκάσα
Ο Μαργκάσα αγωνίζεται στην Ομόνοια από το 2011. Στα 30 χρόνια αποτελεί ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τον εκάστοτε προπονητή των «πρασίνων». Με την ομάδα της Λευκωσίας μετράει 110 συμμετοχές και 4 γκολ. Είναι από τους αγαπημένους της κερκίδας και η επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει τη καριέρα του στην Ομόνοια.
 
Απόλλων: Μπρούνο Βάλε-Γιώργος Βασιλείου
Μπρούνο Βάλε και Γιώργος Βασιλείου είναι οι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα χρόνια (τέσσερα) συνεχούς παρουσίας στο Κολόσσι. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μετρά 73 συμμετοχές με τους «κυανόλευκους» και όποτε του ζητηθεί, είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Βάλε κατέγραψε 130 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα σε αγώνες πρωταθλήματος. 
 
Ανόρθωση: Τόνι Κάλβο
Ο Ισπανός αγωνίζεται στη «Κυρία» από τη σεζόν 2012-13. Μετράει συνολικά 94 συμμετοχές και 12 γκολ. Η απόδοση του 29χρονου μεσοεπιθετικού είναι βαρόμετρο για την Ανόρθωση. Από το 2012 αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου και ο Ανδρέας Αβραάμ.
 
Νέα Σαλαμίνα: Σόλομ Γκράιμς
Αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα εδώ και 5 χρόνια. Ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές (101) και αποτελεί σταθερή αξία για τους «ερυθρόλευκους». Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της ομάδας και χαρακτηρίζεται για τη μαχητικότητα του μέσα στο γήπεδο.
 
ΑΕΛ: Μάρκο Αϊρόσα
 
Ο Αγκολέζος αμυντικός πανηγύρισε πρωτάθλημα με την ΑΕΛ και φοράει τη κίτρινη φανέλα εδώ και πέντε χρόνια. Μετράει 91 συμμετοχές και είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια. Σταθερή αξία, ο Αϊρόσα έχει ακόμη να προσφέρει στα 31 του χρόνια. Πέντε χρόνια στην ΑΕΛ βρίσκεται και ο Γιώργος Ελευθερίου.  
 
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα