Ακριβός o Ορλάντο Σα

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, βάζουν στο «κόλπο» ΑΕΚ, Ομόνοια και Απόλλωνα και επικρατεί ένας… πανικός, για τον Πορτογάλο, πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.
 
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο κάποιοι τα παρουσιάζουν. Η Μακάμπι έχει δαπανήσει μπόλικο χρήμα για να αποκτήσει τον Σα, ενώ αμείβεται με αρκετές χιλιάδες στους Ισραηλινούς. Τώρα, αν θα παραχωρηθεί δανεικός ή με ελευθέρα, είναι ένα άλλο σενάριο. Το σίγουρο είναι πως για να τον αποκτήσει κυπριακή ομάδα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη.
 
Ο Σα διατηρεί συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Το κασέ του είναι περίπου 700.000 ευρώ! Γύρω στα 700 χιλιάρικα ήταν και το ποσό που έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο η Μακάμπι στη Ρέντινγκ για να τον αποκτήσει.   
 

Δειτε Επισης

Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet