Iμπραχίμοβιτς: "Έκπληξη το που θα πάω"

Eίναι πλέον και επίσημο. Παρί τέλος! Ο Σουηδός επιθετικός θα αγωνιστεί για τελευταία φορά ως «Παριζιάνος» στο αυριανό ματς με τη Ναντ στο «Παρκ Ντε Πρενς» στην τελευταία αγωνιστική του Σαμπιονά.  
Ο διεθνής φορ θα αποχαιρετίσει το Παρίσι ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ, αφού δεν έβαλαν το άγαλμα του στο σημείο που είναι ο Πύργος του Άιφελ ώστε να συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Παρί...

Το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αποφάσισε να πει το αντίο στο Παρίσι, το Παρκ Ντε Πρενς και γενικά τη Γαλλία. Ποιός θα είναι ο επόμενος του σταθμός; Όλα είναι ανοιχτά!
Στο μυαλό του η απόσυρση, αλλά δεν...
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν μερικές μέρες δήλωσε ότι μπορεί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν αν δεν βρει πρόταση που να τον καλύπτει. Τις απαιτήσεις του δεν τις έχει κάνει γνωστές, αλλά μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ ετησίως. «Τα πάντα μπορεί να συμβούν το καλοκαίρι… Mπορεί και να αποσυρθώ. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αυτή την πιθανότητα. Θα προτιμούσα να μείνω στην κορυφή. Όταν όλες οι προτάσεις είναι στο τραπέζι, θα δω τι απόφαση θα πάρω» δήλωσε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αλλά φαντάζει απίθανο να βάλει τέλος στην καριέρα του ειδικά όταν έχει... πλούσιες προτάσεις από Κίνα και Αμερική! 

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ της Ασίας
Η Κίνα έχει βαλθεί να τρελάνει όλο τον κόσμο με τα υπέρογκα ποσά που προσφέρει και τους παικταράδες που έχει πάρει δίνοντας ως δέλεαρ τα χρήματα. Γιατί, λοιπόν, να μην πάρει και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός με 75 εκατομμύρια ευρώ δυσκολευόταν να πάει στην Ασία, όμως, διεμήνυσε στους Ασιάτες που ενδιαφέρονται πως με 100 εκατομμύρια ευρώ ως ετήσιο μισθό θα παίξει με χαρά στο κινέζικο πρωτάθλημα.
Το δέλεαρ των ΗΠΑ!
Πριν ακόμα ο Ζλάταν ανακοινώσει το τέλος του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ολοκληρώνοντας το συμβόλαιο του, η Ορλάντο Σίτι φαινόταν ένας από τους μνηστήρες του. Μάλιστα, υπήρξε και δημοσίευμα πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο «Ίμπρα» δεν διέψευσε το γεγονός, αλλά αντίθετα το έκανε πιο... έντονο, λέγοντας: «Πιστεύω πως θα είναι μια φανταστική εμπειρία. Το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε φάση ανάπτυξης και αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό σε λίγα χρόνια δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από το ευρωπαϊκό» και δεν αποκλείεται ο διεθνής στράικερ να αναζητήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.  
Το «χρυσάφι» των Άγγλων και η ηλικία...
Πριν από έξι μήνες ο 35χρονος επιθετικός δήλωσε πως είναι ευχαριστημένος στην Παρί και παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ είναι αργά για να μετακομίσει στην Αγγλία:

«Νομίζω ότι είναι αργά για να πάω στην Αγγλία. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Παρί και έχω άλλους έξι μήνες συμβόλαιο μαζί της. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν έχω ιδέα για το τέλος της καριέρας μου», ανέφερε ο σούπερ σταρ, όμως, τα λεφτά των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι είναι... χρυσά! 

Αν ο Ιμπραϊμοβιτς αποφασίσει να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα (έχει περάσει από Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία) τότε σίγουρα θα διαλέξει μια τοπ ομάδα και όχι τη Γουέστ Χαμ που έδειξε ενδιαφέρον. Πιο πολλές πιθανότητες για να κάνει δικό της τον Σουηδό στράικερ έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν αναλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο. 

Πάντως, και χωρίς τον Πορτογάλο στο τιμόνι τους ο Ζλάταν μπορεί να πει το YES αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν τις 317.000 ευρώ ανά εβδομάδα, ενώ η Τσέλσι του Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να δίνει το αστρονομικό ποσό των 250.000 λιρών (300.000 ευρώ) την εβδομάδα ή διαφορετικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Στο κόλπο, όμως, είναι και η Άρσεναλ έχοντας τις λιγότερες πιθανότητες από τους... Άγγλους!
Επιστροφή στην Ιταλία;
Ο Σκανδιναβός φορ έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από την Ιταλία φορώντας τη φανέλα τόσο της Γιουβέντους, όσο και της Ιντερ από το 2004 ως το 2009, ενώ πήγε και στη Μίλαν το 2010 (ως το 2012) κατακτώντας συνολικά έξι πρωταθλήματα...

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Μίνο Ράιολα έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μίλαν για τριετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, όμως, τον Ζλάταν θέλει και η Νάπολι!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι