Μιλόγεβιτς: «Όπου μας βρίσκουν μας δίνουν μια σφαλιάρα στο κεφάλι»

Αινιγματικός για το μέλλον του στην Ομόνοια και με έντονα παράπονα για τη διαιτησία, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των πρασίνων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 
 
Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι περήφανος που δουλεύει στην Ομόνοια και επεσήμανε πως η ομάδα του τριφυλλιού θα βρει τον δρόμο της και θα επιστρέψει σύντομα εκεί που της αξίζει είτε με αυτόν στον πάγκο είτε χωρίς. 
 
Ο προπονητής της Ομόνοιας κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών στον τελικό, επισημαίνοντας πως θα δώσουν και την ψυχή τους για κατάκτηση του κυπέλλου. Εξέφρασε δε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η Ομόνοια από τη διαιτησία. 
 
Απόσπασμα δηλώσεων 
«Αν πω ότι δεν θέλαμε την 3η θέση θα έλεγα ψέματα. Πριν από λίγες αγωνιστικές βγήκαμε στην Ευρώπη που ήταν πολύ σημαντικό. Από εκεί και πέρα δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους παίχτες, αφού ήρθα τον Νοέμβριο, αφού δεν είχαμε ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά.
 
Είμαι απογοητευμένος από ένα πράμα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα κατάλαβα ότι είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά προς την Ομόνοια. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Στεναχωρήθηκα, μιλήσαμε με τα παιδιά γιατί τους αγαπάω πολύ.
 
Αυτά τα δύο παιχνίδια, που δεν είχαν σημασία, αυτοί θα μας βρίσκουν θα μας ρίχνουν μία σφαλιάρα στο κεφάλι. Είμαι πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς τους ποδοσφαιριστές.και είμαι σίγουρος ότι η Ομόνοια θα βρει τον δρόμο της είτε με εμένα στον πάγκο είτε όχι. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και μετά τα υπόλοιπα».

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα