Ξηλώνεται η Ανόρθωση

Ριζικές αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Την πόρτα εξόδου αναμένεται να διαβούν περισσότεροι από δέκα ποδοσφαιριστές και η επιτροπή προγραμματισμού της «Κυρίας» θα έχει μπόλικη δουλειά στην περίοδο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
 
Αν και το συνεχές ράβε-ξήλωνε κάθε καλοκαίρι στην ομάδα της Αμμοχώστου τα τελευταία χρόνια δεν είχε θετικές συνέπειες, ο Αλμπέρτο Μπενίτο θα προβεί σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.
 
Ο Αντρέα Ορλάντι ενημερώθηκε ήδη να βρει ομάδα στο εξωτερικό καθώς δεν αποδέχθηκε μείωση στις απολαβές του, ενώ ο Τόνι Κάλβο ενημερώθηκε από το νέο τεχνικό διευθυντή ότι είναι εκτός πλάνων. Ο Καταλανός εξτρέμ έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά, εντούτοις η Ανόρθωση μπορεί να απαλλαγεί καταβάλλοντας στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό. 
 
Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Μανζορό που πέρασε και δεν ακούμπησε το εξάμηνο παρουσίας του στην Κύπρο, ενώ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των Μαρτίνες, Κουλούρη και Τζανακάκη, οι οποίος εκτός απροόπτου δεν θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Ανόρθωσης.
 
Αν και υπάρχει επιθυμία για παραμονή του Αργεντινού επιτελικού μέσου, το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους καθιστά σχεδόν αδύνατο το ενδεχόμενο διατήρησης του στο ρόστερ.
 
Η Ανόρθωση έχει το δικαίωμα επέκτασης του συμβολαίου με τον Ντίνο Ντλοβού βάση συμφωνίας που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι και υπάρχει προδιάθεση για παραμονή του Νοτιαφρικανού επιθετικού.
 
Παρελθόν αποτελεί ο Χόλγκερσον που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άαλμποργκ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαια. 
 
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα