Θα φανεί στο χειροκρότημα

«Το παράπονό μου είναι ότι δεν με άφησαν να αποχαιρετήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ήθελα στο τελευταίο μου παιχνίδι να είναι εκεί η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί ότι επέλεξαν να φύγω. Έπρεπε όμως να μου το έλεγαν νωρίτερα. Δηλαδή αν μου το έλεγαν δεν θα ήθελα να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ; Αντίθετα θα πείσμωνα περισσότερο και θα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε το νταμπλ στην τελευταία μου χρονιά».
 
Τα πιο πάνω ανέφερε ο Διονύσης Χιώτης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ τον Ιανουάριο. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας που έγραψε με ολόχρυσα γράμματα τ’ όνομα του στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ το επικό βράδυ της πρόκρισης στους 8 του Champions League με τη νίκη επί της Λιόν, θα έχει στη φιέστα της κατάκτησης του 25ου τίτλου στην ιστορία της ομάδας την ευκαιρία να ζήσει το απωθημένο του. Να χειροκροτήσει και να χειροκροτηθεί από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που αναμένεται να τον αποθεώσει.
 
Ζεστό χειροκρότημα θα εισπράξει και ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ονειρική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League και αγαπήθηκε όσο λίγοι την τελευταία δεκαετία.
 
Μπορεί το εγχείρημα ν’ αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας να μην στέφθηκε με επιτυχία, εντούτοις ο Γκουστάβο Μαντούκα δικαιούται επάξια μια θέση στο πάνθεον της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα