Θα φανεί στο χειροκρότημα

«Το παράπονό μου είναι ότι δεν με άφησαν να αποχαιρετήσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ήθελα στο τελευταίο μου παιχνίδι να είναι εκεί η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί ότι επέλεξαν να φύγω. Έπρεπε όμως να μου το έλεγαν νωρίτερα. Δηλαδή αν μου το έλεγαν δεν θα ήθελα να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ; Αντίθετα θα πείσμωνα περισσότερο και θα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε το νταμπλ στην τελευταία μου χρονιά».
 
Τα πιο πάνω ανέφερε ο Διονύσης Χιώτης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ τον Ιανουάριο. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας που έγραψε με ολόχρυσα γράμματα τ’ όνομα του στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ το επικό βράδυ της πρόκρισης στους 8 του Champions League με τη νίκη επί της Λιόν, θα έχει στη φιέστα της κατάκτησης του 25ου τίτλου στην ιστορία της ομάδας την ευκαιρία να ζήσει το απωθημένο του. Να χειροκροτήσει και να χειροκροτηθεί από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που αναμένεται να τον αποθεώσει.
 
Ζεστό χειροκρότημα θα εισπράξει και ο Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ονειρική πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League και αγαπήθηκε όσο λίγοι την τελευταία δεκαετία.
 
Μπορεί το εγχείρημα ν’ αναλάβει το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας να μην στέφθηκε με επιτυχία, εντούτοις ο Γκουστάβο Μαντούκα δικαιούται επάξια μια θέση στο πάνθεον της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»