Οι τάσεις φυγής του Καρλάο

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η επόμενη για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς θα δρομολογηθούν αποφάσεις στα θέματα προγραμματισμού.
 
Τα δεδομένα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια δεν έχουν διαφοροποιηθεί. Ο Μάριος Αντωνιάδης είναι πιο κοντά από ποτέ στην απόφαση να αφήσει τον «Αρχάγγελο» και να αποδεχθεί την πρόταση του Πανιωνιού, εντούτοις πριν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
 
Ο Κύπριος αμυντικός είναι δυσαρεστημένος με την συμπεριφορά μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ προς το πρόσωπο του και έχει ενώπιον του το ενδιαφέρον της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.
 
Στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου κατατέθηκε πρόταση με μειωμένες απολαβές και αναμένεται η απάντηση του, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει το ραντεβού με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, στην περίπτωση του οποίου τα πάντα είναι ρευστά.
 
Ψάχνεται ο Καρλάο
Την πιθανότητα αποχώρησης του από τον ΑΠΟΕΛ δημοσιοποίησε μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποκάλυψε μάλιστα πως είχε επαφές με ομάδες της Ευρώπης, της Ασίας και της Βραζιλίας και θα αποφασίσει για το μέλλον του τις επόμενες μέρες.
 
Πάντως ο δυναμικός στόπερ έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και για να πάει σε άλλη ομάδα θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά οι γαλαζοκίτρινοι, καθώς δεν βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.
 
Υπογραφές με Πάρντο
Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ούρκο Πάρντο. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ περιμένει στην Κύπρο τον ατζέντη του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα πέσουν οι υπογραφές και ο έμπειρος πορτιέρο θα υπερασπίζεται την εστία του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει στην πόρτα εξόδου δύο από τους Βάτερμαν, Κοδίνα και Κίσσα.

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα