«Ο Εθνικός πάλεψε εναντίον του συστήματος»

Κόντρα στο σύστημα πάλεψε… ο Εθνικός σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Κίκης Φιλίπου στον SuperSport FM, προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει στην Α’ κατηγορία.

«Τα συγχαρητήρια πάνε στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, όπως και στους λίγους φίλους του σωματείου που έμειναν πιστοί και σε μια πολύ μικρή ομάδα ατόμων που δούλεψαν μερόνυχτα για να γίνει εφικτός αυτός ο στόχος της παραμονής».
 
«Ευχαριστίες επίσης στην Αστυνομική διεύθυνση Πάφου, αλλά και της Λεμεσού που χειρίστηκε σωστά το γνωστό θέμα που είχε γίνει…»
 
«Τα δεδομένα άλλαξαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. ξεκινήσαμε καλά, στην πορεία μας έφτασαν οι άλλες ομάδες, στη συνεχεία ανεβήκαμε και μετά με κάποια παράξενα αποτελέσματα κάποιες ομάδες είχαν κάνει πολύ καλή πορεία. Κάποιοι λίγοι άνθρωποι βοήθησαν αφάνταστα την ομάδα για να κρατηθεί ζωντανή και να παλέψει. Πέρασαν το μήνυμα στους παίκτες ότι μπορούν. Είχαμε ψυχολογική βία από παντού, ενώ αρκετοί δημοσιογράφοι μας είχαν ξεγράψει…»
 
Για την αναφορά για παράξενα αποτελέσματα: «Δεν είναι της ώρας… Σήμερα δεν είναι η μέρα. Επιτρέψετε μας να χαρούμε αυτή την μεγάλη υπερπροσπάθεια. Εξασκήθηκε μεγάλη ψυχολογική βία. Ίσως πρέπει να γίνει μια δημοσιογραφική διάσκεψη για να λεχτούν κάποια πράγματα. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα πρότυπα μας… Δεν μπορεί να κοιμάσαι το βράδυ και να γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία για βόμβα. Πρέπει να κάτσουμε όλοι να πούμε αλήθειες».
 
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ποτέ ο Εθνικός δεν θα πέσει κατηγορία: «Αυτά τα πράγματα τα λένε στους καφενέδες. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και πρέπει κάποιοι να μάθουν την ιστορία κάποιων ατόμων. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από κάποιους άλλους που βρεθήκαν στο ποδόσφαιρο για άλλα συμφέροντα».
 
Πως προστατεύεται το ποδόσφαιρο: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο και πρέπει να τους βρούμε. Νιώθουμε ότι ο Εθνικός πάλεψε εναντίον όλων και εναντίον του συστήματος. Μας ένωσαν όλα αυτά, κάνετε και μια έρευνα στους κόκκινους φακέλους. Το σύστημα σε προκαλεί στον β’ όμιλο και μπορείς να παρασυρθείς. Πρέπει να βρεθούν λύσεις».

Για παίκτες του Εθνικού που φαίνεται να ενδιαφέρονται ή έχουν συμφωνήσει άλλες ομάδες: «Από αύριο θα αρχίσουμε να μιλούμε με τους ποδοσφαιριστές μας και θα προσπαθήσουμε κάποιους να τους κρατήσουμε». 
 

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα