Προσέγγισε Ορλάντι ο Σάμπουριτς

Συνάντηση σε καφετέρια ξενοδοχείου της Λευκωσίας είχε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς με τον Αντρέα Ορλάντι.
 
Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε φέτος στην Ανόρθωση, με την ομάδα της Αμμοχώστου να του καταθέτει πρόταση ανανέωσης με μειωμένες απολαβές την οποία δεν αποδέχθηκε και ενημερώθηκε πως είναι εκτός πλάνων ενόψει της νέας σεζόν.
 
Την περίπτωση απόκτησης του 31χρονου μέσου (αγωνίζεται ως οκτάρι, ενώ σε αρκετά ματς έπαιξε στο αριστερό φτερό της επίθεσης) φαίνεται πως εξετάζει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Ορλάντι συναντήθηκε με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των πρωταθλητών.
 
Αν ο Τόζα Σάμπουριτς μετέφερε στον Ορλάντι επίσημη πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Οι ετήσιες απολαβές του Ισπανού στην Ανόρθωση ήταν περίπου 120 χιλιάδες ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League αποτελεί κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή.
 
Πάντως, δεν αποκλείεται η Ανόρθωση να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση στον πρώην ποδοσφαιριστή των Σουόνσι, Μπράιτον και Μπλάκπουλ, ενώ η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορο ούτε τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα. 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»