«Μπαμπά, θα πάμε γήπεδο

Οι δύο τελευταίοι τελικοί κυπέλλου Κύπρου οι οποίοι διεξήχθησαν σε δύο διαφορετικά γήπεδα και έλαβαν μέρος τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ντρόπιασαν το ποδόσφαιρο και απέδειξαν γιατί οι πραγματικοί φίλοι του αθλήματος του γύρισαν την πλάτη.
 
Πως έχει καταντήσει έτσι αυτό που υποτίθεται πως αγαπάμε όλοι; Βρωμιά, παρασκήνιο, αλητεία. Αλήθεια, με ποια λογική να πάρει ένας πατέρας το παιδί του στο γήπεδο; Να δει τι; Τον πόλεμο;
 
Τα μηνύματα απέχθειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στο Τσίρειο είναι ασταμάτητα. Το πιο κάτω δημοσίευσε ένας χρήστης του Facebook και αποτυπώνει πλήρως την κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου.
 
Αναλυτικά το μήνυμα
«Ψες το βράδυ μου είπε η σύζυγος ότι ο μικρός μας γιος την παρακάλεσε λίγο πριν κοιμηθεί να ….. «πείσε τον μπαμπά να με πάρει στο γήπεδο σε παρακαλώ ».
Όχι Ό... μου, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πάρω τον γιο μας στο γήπεδο, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μας να βρίζει τις μανάδες των «απέναντι» και οι «απέναντι » οι οποίοι το πιο πιθανόν να είναι συμμαθητές του να σε βρίζουν με ακατανόμαστες εκφράσεις, ΑΡΝΟΥΜΑΙ να νιώσω την αγωνιά που είχε απόψε ο φίλος Κ... όταν ήταν 10 μέτρα από τους κάφρους με τον μικρό γιο του όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια και ΑΡΝΟΥΜΑΙ να νιώσει το παιδί μας τον φόβο που όταν ξεκίνησαν να πέφτουν τα δακρυγόνα τον κάναμε «σάντουιτς » με τα σώματα μας για να τον προστατεύουμε από τις πέτρες που έριχναν οι κάφροι και να τον φυγαδεύσουμε σε ασφαλές σημείο , ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μου να γίνει μέρος όχλου αλητών που είτε χάσει είτε κερδίσει η ομάδα του να ξεκινά δολοφονικές συμπλοκές με τους «απέναντι» ΑΡΝΟΥΜΑΙ ο γιος μου να γίνει ΚΑΦΡΟΣ των γηπέδων , γιατί Ό... μου αυτοί οι κάφροι ΔΕΝ έχουν ούτε ομάδα ούτε ιδανικά ούτε ήθος ούτε παιδεία».
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος