Ομόνοια: Τι συζήτησαν Νταμπίζας και Ασίς

Την πρώτη συνάντησή τους είχαν το βράδυ της Τέταρτης ο Νίκος Νταμπίζας και ο Νούνο Ασίς. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας και ο 38χρονος Πορτογάλος άσος είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία επιβεβαιώθηκε το αμοιβαίο ενδιαφέρον για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, δίχως όμως να υπεισέλθουν στην ουσία, στις λεπτομέρειες δηλαδή του νέου συμβολαίου. Πλέον το ενδιαφέρον μετατίθεται για τη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών, η οποία θα λάβει χώρα ως το τέλος της εβδομάδας. Σε αυτή τη συνάντηση θα πέσει στο τραπέζι και η επίσημη πρόταση των «πρασίνων» προς τον Ασίς.

Ζητεί επανεξέταση ποινής
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας σε σχέση με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών και την επιβολή χρηματικού προστίμου, με τα οποία έχει τιμωρήσει το σωματείο ο Αθλητικός Δικαστής.
Αναλυτικά:
«Σε σχέση με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών και την επιβολή χρηματικού προστίμου, με τα οποία έχει τιμωρήσει το Σωματείο μας ο Αθλητικός Δικαστής, κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα, επιθυμούμε να σημειώσουμε τα ακόλουθα:
- Είναι με μεγάλη έκπληξη που διαβάσαμε στο αιτιολογικό της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή, ότι το Σωματείο μας δεν απέστειλε υπεράσπιση για τις κατηγορίες με τις οποίες παραπέμφθηκε στη Δικαστική Επιτροπή και ως εκ τούτου δικάστηκε χωρίς να ληφθούν υπόψη οι θέσεις του.
- Η αλήθεια είναι πως το Σωματείο μας έχει αποστείλει υπεράσπιση στην Δικαστική Επιτροπή, τη Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, δηλαδή μέσα στα χρονικά περιθώρια που καθόρισε ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας, κ. Στέλιος Νικολάου. Σχετικό αποδεικτικό έντυπο, επισυνάπτεται.
- Είναι άξιο απορίας γιατί η Δικαστική Επιτροπή δεν έχει λάβει υπόψη της την υπεράσπιση του Σωματείου μας, από τη στιγμή που αυτή έχει σταλεί εμπρόθεσμα. Αναμένουμε εξήγηση επί τούτου.
- Βάση των πιο πάνω, ζητούμε όπως εξεταστούν ξανά από τον Αθλητικό Δικαστή οι καταγγελίες σε βάρος του Σωματείου μας, λαμβάνοντας αυτήν τη φορά υπόψη την υπεράσπιση του Σωματείου μας».
  

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν