ΑΠΟΕΛ: Παίρνει Λάτσι, κοιτάζει αλλού για αριστερό μπακ

Στην Κύπρο ήρθε ο Καζίμ Λάτσι με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ’ αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή των πρωταθλητών, που ψάχνουν επίσης για αριστερό μπακ και επιθετικό.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, οι γαλαζοκίτρινοι κοιτάζουν νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς όπως φαίνεται η στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα Καμόρα έχει οδηγήσει την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ να στραφεί σε άλλες λύσεις.
 
Όσον αφορά το θέμα Καρλάο, ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Κύπρο και θα είναι στην προπόνηση της Δευτέρας (13/6) , όπως ενημέρωσε ο ατζέντης του.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετεβίνου στον Super Sport FM
Για τον Καρλάο: 
«Είχε κληθεί να παρουσιαστεί στην  πρώτη προπόνηση κάτι που δεν έπραξε και ενεργοποιήθηκαν οι εσωτερικοί κανονισμοί με κυρώσεις. Χθες έγινε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ότι έρχεται ο ίδιος το μεσημέρι και το βράδυ ήρθε και ο Καρλάο. Του αναφέραμε ότι σήμερα θα πρέπει να είναι στην προπόνηση και θα δούμε αν σήμερα θα γίνει κάποια νέα επαφή ή συνάντηση για να συζητηθεί οτιδήποτε άλλο. Θα μιλήσουμε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».
 
Για δηλώσεις του ατζέντη του που εμπλέκουν την ΑΕΚ: «Δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν έχουμε λάβει ενδιαφέρον από καμιά ομάδα για τον Καρλάο. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του όπως κρίνει καλύτερα».
«Πάνω απ’ όλα πρέπει να μπαίνει το καλό του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να διαφυλαχτεί αυτό ως κόρη οφθαλμού. Τώρα αν έγινε κάποιο λάθος, είναι θέμα που αφορά και έχει σχέση με τους εσωτερικούς κανονισμούς»
 
Αν θα επεκταθεί η συνεργασία με τον Καρλάο: «Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα, κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της, το ΑΠΟΕΛ εξέτασε το ενδεχόμενο για ανανέωση περαιτέρω της συνεργασίας. Στην πορεία θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».
 
Για πλάνο ενίσχυσης: «Εξετάζονται νέες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και θα συνεχίσει να γίνεται. Σήμερα δεν έχουμε κάτι να εξελίσσεται. Θα ήταν το ιδανικό μέχρι τις 18 του μήνα όταν θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να είχαμε ένα επιθετικό και ένα αριστερό μπακ. Ο στόχος πάντως είναι να βρεθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ»
 
Για τον Λάτσι: «Είναι μια περίπτωση που προχωρεί και είναι στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Θα είναι διαθέσιμος να έρθει στην Κύπρο από σήμερα, δεν σημαίνει όμως ότι σήμερα θα υπογραφούν και συμβόλαια».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»