Τρελαίνει κόσμο η Αλβανίδα Ρότσι: "Με ...ικανοποίησαν Λίλα-Κάτσε"!

«Ανακρίναμε» τη Ρίκε Ρότσι, τη μία εκ των δύο σέξι οπαδών της εθνικής Αλβανίας που... τρέλαναν κόσμο στο Euro. Ποιο είναι το σχόλιό της για τα κοπλιμέντα που δέχτηκε, ποια ομάδα υποστηρίζει και τι είπε για τους Κάτσε και Λίλα που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα; 
 
Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα δύο πρώτα παιχνίδια της Αλβανίας στο Euro απέναντι σε Ελβετία και Γαλλία και έδειξαν ότι οι γυναίκες μπορούν να αποσυντονίζουν τους άνδρες από την μπάλα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα τους.


Πραγματικά, αυτές οι δύο καλλονές, ήταν λες και πήγαν στο γήπεδο για αυτόν τον σκοπό. Αναφερόμαστε στη Ρίκε και την Ίριντ, τις Αλβανίδες φίλες που έκλεψαν... καρδιές και οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας πανικό στο ανδρικό κοινό, το οποίο με ένα στόμα παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλη η Αλβανία σε ομορφιά!Το 30meresmpala.gr συνομίλησε με τη μία εκ των δύο οπαδών, η οποία αυτή τη στιγμή δε βρίσκεται στη Γαλλία. Η όμορφη ξανθιά Ρίκε, είναι στην πατρίδα της, την Αλβανία, την οποία επισκέπτεται τακτικά. «Μου λείπει πολύ και δεν είναι λίγες οι στιγμές που νοσταλγώ τα πάτρια χώματα. Όταν επισκέπτομαι την πατρίδα παίρνω δύναμη και γεμίζω ενέργεια», μας εξομολογήθηκε αρχικά.

«Μένω πολλά χρόνια στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και εργάζομαι. Είμαι πολύ ενεργή στη βιομηχανία του μόντελινγκ και της μόδας», ανέφερε αποκαλύπτοντας γιατί το ιταλικό ταπεραμέντο είναι τόσο έντονο στην εξωτερική της εμφάνιση. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από την κουλτούρα της χώρας που τη φιλοξενεί.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει στη Γαλλία και τη σέξι παρουσία της, μαζί με τη φίλη της, Ίριντ, στις εξέδρες. Ο κόσμος τρελάθηκε με την... πάρτη τους. Η ίδια, όμως, παραδέχτηκε, ότι δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι΄ αυτή. «Δεχτήκαμε πάρα πολλά κοπλιμέντα στο Euro. Εντάξει πολλές γυναίκες θα χαίρονταν, γιατί σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Όταν ζεις στην Ιταλία σού γίνονται συνήθεια τα κοπλιμέντα», είπε επιβεβαιώνοντας αυτό που λένε για τους Ιταλούς ότι φλερτάρουν ασυστόλως.

 

Στην Ελλάδα οι συμπατριώτες της δέχτηκαν για κάποια χρόνια έντονο ρατσισμό. Τι συνέβη, όμως, στην Ιταλία; Βίωσε η Ρίκε την ίδια κατάσταση; Η Αλβανίδα καλλονή απάντησε πολύ διπλωματικά.«Εγώ προς το παρόν είμαι πολύ χαρούμενη και γεμάτη με όσα έχω», αρκέστηκε να πει.

Στο Euro βρέθηκε για την εθνική Αλβανίας. Η Ρίκε, όμως, παρακολουθεί ποδόσφαιρο και δηλώνει οπαδός. «Είμαι φανατική της Τεούτα (ομάδα της πόλης Ντουρριές, η οποία βγήκε 4η στην αλβανική σούπερ λίγκα) και αφού κατοικώ στην πόλη του Μιλάνο, δε θα μπορούσα να μην υποστηρίζω τη Μίλαν», πρόσθεσε.
Το 30meresmpala.gr ρώτησε τη Ρίκε, πώς της φάνηκαν στο Euro, η εμφάνιση των συμπατριωτών της που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδες, ο Κάτσε του ΠΑΟΚ και ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα. «Ήταν μαχητικοί και έπαιξαν με πάθος και ψυχή. Με ικανοποίησαν, όπως και όλους μας, πιστεύω. Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν επιτυχία στη ζωή τους», τόνισε. «Ελπίζω η Αλβανία να είναι μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, έτσι ώστε να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης», συμπλήρωσε.

Στο τέλος της κουβέντας μας η Ρίκε αποκάλυψε ότι η Ελλάδα υπήρξε ανάμεσα στους προορισμούς των ταξιδιών της. «Έχω επισκεφτεί τη χώρα σας αρκετές φορές και μπορώ να μπω ότι μου αρέσει πολύ. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα στους βαλκανικούς λαούς, οπότε όποτε βρέθηκα στην Ελλάδα ένιωσα ότι ήμουν σε οικείο χώρο», υποστήριξε και ευχήθηκε σε όλους τους αναγνώστες του 30meresmpala.gr να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι, στέλνοντας τα φιλιά της.  
 
Πηγή: sportdog.gr
 
 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)