Euro 2016: Το πρόγραμμα της ημέρας

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 16:00 με την Γαλλία να κοντράρεται με την Ιρλανδία στην Λυών. Οι Γάλλοι μετά την σχετικά άνετη πρόκρισή τους από την φάση των ομίλων βρίσκουν στον δρόμο τους την πολύ σκληρή ομάδα του Ο’ Νιλ που βρίσκεται εδώ χάρη στην μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και είναι βέβαιο πως δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση εύκολη αντίπαλο για το συγκρότημα του Ντεσάν. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η προϊστορία που περιλαμβάνει τον αγώνα μπαράζ για το Μουντιάλ του 2010 οι «τρικολόρ» είχαν αφήσει εκτός τους Ιρλανδούς με γκολ-χέρι του Ανρί.  
 
Στις 19:00 η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία θα βρει απέναντι της στην Λιλ την Σλοβακία που εξασφάλισε την πρόκρισή της ως τρίτη πίσω από την Ουαλία και την Αγγλία. Το συγκρότημα του Λεβ δεν έχει εντυπωσιάσει ως τώρα στην διοργάνωση με την παρουσία του όμως αποτελεί πάντα ένα από τα πιο δυνατά φαβορί της διοργάνωσης. Ο Ρόμπερτ Μακ δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Κόζακ, ενώ αντίθετα τα «πάντστερ» δεν αντιμετωπίζουν κανένα
πρόβλημα τραυματισμού.
 
Η αυλαία της σημερινής ημέρας πέφτει στις 22:00 στο «Μουνισιπάλ» της Τουλούζης όπου το Βέλγιο αντιμετωπίζει μία από τις ομάδες-έκπληξη της διοργάνωσης Ουγγαρίας. Το συγκρότημα του Βίλμοτς ξεκίνησε με το αριστερό στην διοργάνωση χάνοντας από την Ιταλία όμως κόντρα σε Ιρλανδία και Σουηδία πέτυχε ισάριθμες νίκες εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στους «16». Από την άλλη η Ουγγαρία κατάφερε να προκριθεί χωρίς να ηττηθεί στον όμιλο με Πορτογαλία, Ισλανδία και Αυστρία.
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»