Στην Αυστρία ο «φευγάτος» Ρούνιε

Ξημερώματα Πέμπτης (9/6) η αποστολή της Ομόνοιας «πέταξε» για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, από τις 9 μέχρι τις 21 Ιουνίου. 
 
Στην πτήση ήταν και ο Ιβάν Ρούνιε, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θ’ αποχωρήσει από την Ομόνοια, καθώς δέχθηκε νέα δελεαστική πρόταση από τη Γιαγκελόνια Πολωνίας.
 
Από την στιγμή που στην Ομόνοια δεν έχει φτάσει ακόμη επίσημη πρόταση για παραχώρηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ο Ρούνιε ακολούθησε την αποστολή, εντούτοις αν η πολωνική ομάδα πληρώσει τη ρήτρα των 50 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα τον κάνει δικό της.
 
Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα γνωρίσουν στην Αυστρία και το νέο προπονητή του τριφυλλιού Τζον Κάρβερ, ο οποίος θα πιάσει δουλειά.
 
Όσον αφορά τους Νούνο Ασίς και Αντρέ Σκέμπρι απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για ν’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την Ομόνοια. Με τον Πορτογάλο άσο γίνεται συζήτηση για φιλικό προς τιμήν του στο τέλος της σεζόν, ενώ στον Σκέμπρι (βρίσκεται στην Αμερική για μήνα του μέλιτος) έχει σταλεί συμβόλαιο και αναμένεται η υπογραφή του.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα