Οι 100 χιλιάδες που χωρίζουν το «όνειρο» για Ντόσα

Όσο η ΑΕΛ ψάχνει κεντρικό αμυντικό και όσο ο Ντόσα Τζούνιορ αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, το ενδεχόμενο της μεγάλης επιστροφής δεν πρέπει να αποκλειστεί.
 
Ο Ανδρέας Σοφοκλέους ξέρεις πως εφόσον ντύσει ξανά στα γαλαζοκίτρινα τον Κυπροποιημένο στόπερ θα σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδα, οι οποίοι λατρεύουν τον δυναμικό αμυντικό.
 
Ο Ντόσα Τζούνιορ λησμονεί τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Λεμεσού και το εκφράζει συνεχώς σε μηνύματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αλήθεια όμως είναι ότι η επιστροφή του Ντόσα στην ΑΕΛ απέχει αρκετά.
 
Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο 250 χιλιάδων ευρώ στην Κονιασπόρ, η οποία δεν τον υπολογίζει. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να προσφέρει απολαβές πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο και κάπου εδώ σκεπάζεται από «μαύρα σύννεφα» η αμοιβαία επιθυμία για επιστροφή του Ντόσα Τζούνιορ.
 
Αν ο ποδοσφαιριστής πάρει την ελευθέρας του από την τουρκική ομάδα και είναι διατεθειμένος να ρίξει κατακόρυφα τις απολαβές του, ίσως τα δεδομένα διαφοροποιηθούν.
 
Μια άλλη πτυχή της υπόθεσης είναι αν ο ποδοσφαιριστής δεν βρει ομάδα και η Κονιασπόρ αναγκαστεί να τον δώσει δανεικό. Σε τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να επωφεληθεί η ΑΕΛ καταβάλλοντας μέρος του συμβολαίου και το υπόλοιπο ποσό να καλύπτει η τουρκική ομάδα. 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»