ΑΠΟΕΛ: Ήθελαν τον Ντε Καμάργκο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνιου με βελγικό διαβατήριο επιθετικού Ιγκόρ Ντε Καμάργκο είναι ο ΑΠΟΕΛ.
 
Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα σε Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) και Γερμανία (Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ) βρέθηκε στο παρελθόν στο στόχαστρο σχεδόν όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων.
 
Κατά καιρούς ο τεχνίτης επιθετικός είχε προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναικό και ΠΑΟΚ, εντούτοις παρά το ενδιαφέρον γι’ απόκτηση του δεν επήλθε συμφωνία με την Σταντάρ Λιέγης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο πήρε μια... γεύση από Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη στις αναμετρήσεις της Σταντάρ Λιέγης με τους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε, μέσω του «Πρωταθλητή», έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας!«Φυσικά και θέλω να έρθω. Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα. Όταν υπάρχει η προοπτική να πας σε μία ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι τώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το βελγικό», είπε ο 27χρονος Βέλγος -με βραζιλιάνικη καταγωγή- αρχηγός της βέλγικης ομάδας.
 
«Παίξαμε φέτος με δύο ομάδες από τη χώρα σας και διαπίστωσα και από κοντά πως έχετε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό να βγει πρώτος στα πλέι οφ και έτσι να παίξει στα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Champions League αποτελεί πάντα κίνητρο», πρόσθεσε. Συνέχισε λέγοντας: «Έζησα την ατμόσφαιρα και στο Καραϊσκάκη, όταν αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό για το Champions League και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι του στυλ μου. Μου ταιριάζει αυτό το επιθετικό πνεύμα που έχει ο Ολυμπιακός».Και αποκάλυψε για τις επαφές: «Με έχουν ενημερώσει και μένα οι μάνατζέρ μου για κάποιες επαφές. Υπάρχει βέβαια και η ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο».
Δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
Όπως αναφέρουν βέλγικα δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε δύο φορές για την απόκτηση του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο.
 
Το «τριφύλλι» σύμφωνα με την ιστοσελίδα lavenir.be, είχε καταθέσει δύο φορές πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, με την τελευταία να είναι τον Ιανουάριο. Ο επιθετικός της Σταντάρ, είχε απασχολήσει αρχικά μετά τις αναμετρήσεις της βέλγικης ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τότε η υπόθεση δεν προχώρησε.
 
Η τελευταία προσπάθεια ήταν τον Ιανουάριο που μας πέρασε, αλλά ούτε εκεί έγινε τελικά το deal, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Βέλγοι.

Δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ
Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο της Σταντάρ Λιέγης φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα.
 
Συγκεκριμένα εφημερίδα «De Standaard» υποστηρίζει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Σταντάρ, έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την ομάδα της Λιέγης ενώ η βελγική εφημερίδα υποστηρίζει πως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η μεταγραφή είναι ο «Δικεφάλος» να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Champions League της επόμενης περιόδου.
 
Ο διεθνής βέλγος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Βραζιλία, έχει ιδιαίτερα υψηλό κασέ ενώ η Σταντάρ με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2013, έχει βάλει ρήτρα πώλησης στα 14 εκατ. ευρώ! Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον 27χρονο άσο καθώς η περίπτωση του θεωρείται απρόσιτη για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ.
 
Για τον Ντε Καμαργκό ενδιαφέρεται άλλωστε και η Γκλάντμπαχ, με την γερμανική ομάδα διατεθειμένη να προσφέρει για την απόκτησή του 5 εκατ. ευρώ.
 
Ο Ντε Καμάργκο έχει φέτος με τα χρώματα της Σταντάρ βρεθεί αντιμέτωπος τόσο με τον Ολυμπιακό, στην φάση των ομίλων του Champions League, όσο και με τον Παναθηναϊκό στο Europa League. Στην φετινή σεζόν έχει 4 γκολ σε 23 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα και 3 τέρματα σε 10 ευρωπαϊκές εμφανίσεις.
 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»