Υπονοούμενα Τιμούρ για ΑΠΟΕΛ κι Ανόρθωση

Στην απολογιστική συνέντευξή του μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ Αθηνών ο Τιμούρ Κετσπάγια εξήρε τη σημασία του αποτελέσματος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και επιχειρηματολόγησε ενθυμούμενος τις προπονητικές θητείες του σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση.
«Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Έχεις αποτέλεσμα, τα έχεις όλα. Όλοι είναι ευχαριστημένοι, έρχονται λεφτά, έρχονται χορηγίες τα έχεις όλα. Δεν έχεις αποτέλεσμα, δεν έχεις τίποτα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και πιο μεγάλο παράδειγμα είναι το Euro. Έχω ήδη ξεχάσει τι έχει γίνει. Σαν να μην υπήρχε Euro. Το ποδόσφαιρο που είδαμε, ήταν μια ομάδα που είχε κερδίσει στο 90άλεπτο ένα παιχνίδι και πήρε το ευρωπαϊκό. Και γύρισαν πίσω στην πατρίδα τους ήρωες και μπράβο τους», τόνισε αρχικά ο Γεωργιανός προπονητής.
«Η λογική λέει ότι προπονητής και ομάδα κρίνονται στο τέλος της σεζόν. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πως μπορεί να κριθούμε από ένα παιχνίδι. Εδώ στην Ελλάδα, μ’ ένα παιχνίδι είσαι θεός και μ’ ένα παιχνίδι είσαι ο χειρότερος. Ένα μπορεί να σε κάνει τον καλύτερο στον κόσμο και ένα άλλο τον χειρότερο. Είμαι έτοιμος και γι’ αυτό. Πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ έκανε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Περισσότερα γκολ, περισσότερες νίκες, αλλά έπρεπε να φύγω. Είμαι έτοιμος για όλα. Τίποτα δεν είναι καινούργιο. Εδώ μια ομάδα που ήταν διαλυμένη, τη βάλαμε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο τέλος μας έβγαλαν και τα μάτια μας», κατέληξε ο Κετσπάγια.
  

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»