UEL: Στη μάχη Ομόνοια και ΑΕΚ

Σε ρυθμούς Europa League ΑΕΚ και Ομόνοια, που σήμερα θα δώσουν εκτός έδρας τους πρώτους αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης.
Οι ομάδες μας στοχεύουν πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και απόψε θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα.
Στην προηγούμενη φάση η ΑΕΚ απέκλεισε την Φολκόρε και η Ομόνοια την Μπάναντς.
 
Μπεϊταρ - Ομόνοια
Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στο  «Teddy Stadium» την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει βάσεις πρόκρισης.
Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Μπεϊτάρ ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τις ενδείξεις η τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που αντιμετώπισε την περασμένη Πέμπτη την Μπάναντς.
«Αναμένω ότι θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι σε σχέση με το προηγούμενο και έχουμε τη στρατηγική μας για να το αντιμετωπίσουμε», επισήμανε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ομόνοιας Τζον Κάρβερ.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και  θα μεταδοθεί από τη Cytavision Sports 1.
Θα διαιτητεύσει ο Πολωνός Marcin Borski (διεθνής από το 2006) με βοηθούς διαιτητές τους συμπατριώτες του Rafal Rostkowski και Krzysztof Myrmus.
Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που έχει στον πάγκο της τον Μπεν Σιμόν στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Tuzla Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.
Στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Βοσνία έφερε ισοπαλία 0-0 και με το νικηφόρο 1-0 στο Ισραήλ (Azily Omer Yosef με πέναλτι στο 66’) πήρε την πρόκριση.
 
Cliftonville - ΑΕΚ
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη Βόρεια Ιρλανδία την Cliftonville με στόχο επίσης το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις βάσεις για είσοδο της ομάδας στον τρίτο προκριματικό γύρο.
«Είναι το πρώτο παιχνίδι για τον β΄ προκριματικό γύρο και είναι πολύ σημαντικό για μας. Παίζουμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας παίρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα» ανέφερε μεταξύ άλλων στη Συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής της ομάδας Ιμανόλ Ιντιάκεθ.
Οι Ιρλανδοί στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν την Differdange Λουξεμβούργου. Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν με 2-1 και με το νικηφόρο 2-0 στην έδρα τους εξασφάλισαν την πρόκριση.
Για την ομάδα του Gerard Lyttle σκόραραν οι Mcdaid David, Donnelly Jay και Lavery Ross.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Solitude» του Μπέλφαστ, χωρητικότητας 3054 θέσεων και θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Κύπρου.    
Θα διαιτητεύσει ο Ελβετός Adrien Jaccottet (διεθνής από το 2012) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Vital Jobin και Raffael Zeder.
Πηγή: ΚΟΠ  

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της