Ο ΑΠΟΕΛ θέλει απόψε να ξαναζεστάνει τον κόσμο

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και  της TNS, η οποία σε συνδυασμό με την έδρα, καθιστά απίθανο το ενδεχόμενο να στραβώσει κάτι στο ΓΣΠ – εάν οι πρωταθλητές έψαχναν νίκες εκτός έδρας απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο, οι πιθανότητες θα ήταν διαφορετικές.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι η πρόκριση. Όσο υπεροπτικό και αν ακούγεται, απέναντι σε ένα σύνολο δυναμικότητας μεσαίας ομάδας της β’ κατηγορίας της Κύπρου, η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Το βράδυ της Τρίτης (19/7 – 20:00) ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει ξανά τον κόσμο του. Να τον ζεστάνει, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μια εύκολη νίκη με αρκετά γκολ, μαζί με 2-3 5λεπτα καλής μπάλας –υπεραρκετά για την εποχή- και κυρίως ορεξάτοι, μαχητές ποδοσφαιριστές είναι ό,τι ζητάει σήμερα ο κόσμος, για να γυρίσει στο γήπεδο, να ανεβάσει στροφές,  να στηρίξει την ομάδα.

Ιδιαίτερα μετά την κλήρωση με την ιστορική και πολύπειρη Ρόζενμποργκ για τον γ’ προκριματικό, στον ΑΠΟΕΛ είναι συγκρατημένοι, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει –στο  δείπνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης του Σωματείου- πως «μακάρι να καταφέρουμε να παίξουμε σε έναν ευρωπαϊκό Όμιλο», δείχνοντας πως και το Europa League δεν τους πέφτει λίγο. Ειδικά εάν προκύψει μέσω των play off του Champions League, μάλλον… πολύ είναι.
 
 

Δειτε Επισης

Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή