«Πάμε συνειδητοποιημένοι κόντρα στην Κλίφτονβιλ»

Ενδεχομένως να προβεί σε αλλαγές στο σχήμα της ΑΕΚ επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Ιμανόλ Ιντιάκεθ, στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς του 3-2 με την Κλίφτονβιλ.
 
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σίγουρα η Κλίφτονβιλ έδειξε από το πρώτο παιχνίδι τι μπορεί να κάνει. Είμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Περιμένω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι».
 
Αν θα γίνουν αλλαγές: «Σκεφτόμαστε για τις αλλαγές. Έχουμε άλλη μια προπόνηση, περιμένουμε να δούμε και την κατάσταση του Λαμπάν και αύριο κατά τη διάρκεια της μέρας».
 
Αν θέλει να δει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της ομάδας: «Ξέραμε τις δυσκολίες όταν πήγαμε στην Ιρλανδία εκτός έδρας και τις συνθήκες με το συνθετικό χλοοτάπητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αντίδραση που είχαμε. Πάμε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι να περιμένουμε».
 

Μουρίγιο: «Δεν σκεφτόμαστε την Σπαρτάκ»
Από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Αντέρ Μουρίγιο, ο οποίος είπε: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο γιατί όλοι περιμένουν να κερδίσουμε και περιμένουν την Σπαρτάκ. Αν σκεφτόμαστε έτσι θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δεν θα είναι εύκολο, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως πάντα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε αισιόδοξοι».
 
Αν θα είναι πιο ποιοτική και πιο δυνατή η ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι: «Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε. Φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουμε πιο έμπειρους παίκτες. Εξαρτάται όμως από εμάς και από τον κόσμο που θα έρχεται. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να έχουμε αυτοπεποίθηση».
 
Αν ονειρεύεται ανάλογη πορεία με την χρονιά που η ομάδα μπήκε ομίλους: «Σίγουρα, είναι το καλύτερο σε αυτή τη φάση της σεζόν να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία να παίζεις σε ξένες χώρες και να γνωρίζεις άλλες κουλτούρες. Είναι όμως πολύ δύσκολο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ακόμα και στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Σαν Μαρίνο υπήρχαν δυσκολίες. Είναι πάντα μια εξαιρετική εμπειρία τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να την ζούμε».
 

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου