Κάρβερ: «Ελπίζω οι επιλογές μου να φέρουν την πρόκριση»

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, μίλησε για άδικο αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα με την Μπεϊτάρ και φάνηκε αισιόδοξος ενόψει του δεύτερου ματς με τους ισραηλινούς στο ΓΣΠ.
 
Για τις πιθανότητες ανατροπής του σκορ (1-0): «Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε αρκετές πιθανότητες. Πριν μία βδομάδα είχαμε ένα άδικο αποτέλεσμα, ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό που έχουμε το δεύτερο παιχνίδι. Πιστεύω θα έχουμε καλύτερη απόδοση, θα είναι πιο έτοιμη η ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε, ελπίζω οι επιλογές μου να φέρουν την πρόκριση στα 90 λεπτά»
 
Εάν η ομάδα είναι έτοιμη: «Η ατμόσφαιρα στην Ιερουσαλήμ ήταν πολύ καλή, εδώ θα είναι ακόμα πιο καυτή. Οι συνθήκες είναι καλύτερες. Παρουσιάζεται μία αύξηση στην θέληση και του κόσμου. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, με τον κόσμο πίσω μας πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές είμαι βέβαιος θα ανταποκριθούν».
 
Για το αν θα παρατάξει επιθετικό σχήμα: «Τρεις ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση (Χριστοφή, Σοϊλέδης, Νασιμέντο). Σκέφτομαι για κάποιες αλλαγές, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα τις τελικές μου αποφάσεις. Είναι σημαντικό πως έχουμε πιο έτοιμους παίκτες. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αυτό είναι σημαντικό στοιχείο.»
 
Αν θα είναι αποτυχία ενδεχόμενος αποκλεισμός: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η πρόκριση. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Μόνο το πως θα τα καταφέρουμε μας νοιάζει».
 
Σέρινταν: «Το κλειδί είναι η Ομόνοια»
Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος δήλωσε: «Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια, και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση, ακόμα και σε παράταση. Είναι δύσκολο, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σε ερώτηση σχετικά με το κλειδί που θα φέρει την πρόκριση είπε: «Ο τρόπος που θα παρουσιαστούμε στο παιχνίδι θα κρίνει την πρόκριση, ήταν άδικο το αποτέλεσμα στο Ισραήλ, έχουμε την ευκαιρία να το διορθώσουμε. Ειδικά εμείς οι επιθετικοί. Το κλειδί είναι η Ομόνοια αύριο»
 
 
 

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας