«Καλύτερα εδώ παρά στην Κύπρο!»

Χθες βράδυ στη Σουηδία η Ρόσενμποργκ έχασε ένα δικό της παιχνίδι, αλλά όχι και μια δική της πρόκριση. Μετά το 3-1 στο Τρόντχαϊμ, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας προηγήθηκε 2-0 της Νόρσεπινγκ στον επαναληπτικό, πίστεψε όμως υπερβολικά πρόωρα πως όλα είχαν τελειώσει, δέχτηκε τρία γκολ και παρ’ ολίγον να διακινδυνεύσει την παρουσία της στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.
Η ανώμαλη προσγείωση λειτούργησε ως ένα δυνατό καμπανάκι για τους Νορβηγούς εν όψει της συνέχειας. Αυτό τουλάχιστον διαφάνηκε μέσα από τις δηλώσεις τους, στις οποίες εμφανίστηκαν συγκρατημένα αισιόδοξοι για τα παιχνίδια με τους «γαλαζοκίτρινους», υπό την προϋπόθεση πως θα διορθώσουν τα κακώς κείμενα του χθεσινού αγώνα.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προπονητή και των παικτών της Ρόσενμποργκ.
Κάρε Ίνγκεμπριγκτσεν (προπονητής): «Είχαμε πέντε γκολ υπέρ μας, όταν προηγηθήκαμε 2-0, αλλά πήραμε ένα μάθημα εδώ στη Σουηδία. Νομίζω ότι πρέπει να το κρατήσουμε εν όψει του επόμενου γύρου. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας καλός αντίπαλος, με τον οποίο να ανταγωνιστούμε, αλλά δεν πρέπει να είμαστε τόσο άνετοι σε τέτοιο επίπεδο. Ειδάλλως ας το κλείσουμε το μαγαζί. Είναι πολύ καλό που αυτό το μάθημα ήρθε τώρα και όχι στην Κύπρο. Με αυτήν την αμυντική συμπεριφορά πήραμε μεν την πρόκριση, αλλά, αν συνεχιστεί, δεν έχουμε ελπίδα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ».
 


Γιαν-Ερίκ ντε Λάνλαϊ (επιθετικός): «Είμαστε ασυνήθιστοι σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχω πειστική εξήγηση για το γιατί δεχτήκαμε δύο γκολ, αφ’ ότου προηγηθήκαμε. Τα παιχνίδια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα είναι δύσκολα και σκληρά, όμως η ομάδα έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Την περασμένη περίοδο αγωνιστήκαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτή τη χρονιά έχουμε δύο αγώνες, από τους οποίους μπορούμε να επωφεληθούμε. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και αδημονώ για τις αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ».

Γιόνας Σβένσον (δεξιός μπακ): «Το σημαντικό είναι ότι προχωρούμε, αλλά είναι σαφές ότι κάτι δεν πήγε καλά εδώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Πήραμε ένα γερό μάθημα, αλλά νομίζω ότι θα καταφέρω να κοιμηθώ το βράδυ. Για να πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω πολλά για τον ΑΠΟΕΛ, όμως το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι καλό και στο παρελθόν έχουμε στραβοπατήσει εκεί κάτω, συνεπώς η πρόκριση δεν θα είναι βόλτα στο πάρκο. Θα είναι ζόρικα, συνεπώς δεν μπορούμε να παίξουμε όπως στο τελευταίο ημίωρο του επαναληπτικού, διότι σε αυτήν την περίπτωση θα είμαστε τελειωμένοι».

Μάικ Γένσεν (αρχηγός): «Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, τότε νομίζω ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης».
  

 

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη