Κάρβερ για Οικονομίδη: «Όποιος δεν θέλει, η πόρτα είναι ανοικτή»

Ξεκάθαροι όσο αφορά την αποχώρηση του Γιώργου Οικονομίδη από την Ομόνοια ήταν οι Νίκος Νταμπίζας και Τζον Κάρβερ. Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" επεσήμανε πως η απόφαση ήταν αποκλειστικά του Κύπριους διεθνούς μέσου, ενώ ο Άγγλος προπονητής απάντησε με υπονοούμενα, τονίζοντας ότι όποιος δεν θέλει να είναι μέρος της οικογένειας της Ομόνοιας, η πόρτα είναι ανοικτή. 
 
 
 
Νταμπίζας: Είχε την άποψη του, ήξερα ότι του έγινε από πριν μία πρόταση, η οποία δεν καρποφόρησε. Όταν τελείωσε η περσινή σεζόν κάναμε ξανά μία κουβέντα όπου συζητήσαμε το μέλλον του και αρχικά ήρθαμε σε μία αμοιβαία απόφαση.
Ζήτησε ξανά συνάντηση πριν από την προετοιμασία και μου εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκτός Ομόνοιας για λόγους που αυτός γνώριζε. Του εξήγησα ότι η ομάδα δεν πέτυχε κάποιο στόχο, έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος με την παρουσία του και του είπα ότι όλοι οι παίχτες αρχίζουν από το μηδέν και αν αξίζει θα το δούμε.
 
Μετά από δύο μέρες, όμως, με ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, η διοίκηση τόνισε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο, αλλά αφού είχε συμβόλαιο όρισε μία τιμή και έγινε χθες η μετεγγραφή του. Η μετεγγραφή του Τουρέ είχε αυτόν τον ορίζοντα για να είμαστε καλυμμένοι και αυτό ήρθε χθες.
 
Κάρβερ: Αν έχουμε έναν, δύο, τρεις παίχτες που δεν θέλουν να είναι μέρος της οικογένειας μας, τότε είναι ελεύθεροι να φύγουν.
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος