Βόμβες Εφίμοβα με σπόντες για Φελπς και ντόπινγκ!

Κι αυτό, επίσης, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση ενός ακόμα χρυσού μεταλλίου από τον Αμερικανό κολυμβητή, του 22ου στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ρωσίδα κολυμβήτρια πήρε δεύτερο ασημένιο μετάλλιο στην φετινή διοργάνωση. στα 200 μέτρα πρόσθιο.
Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αποκλειστεί από το ολυμπιακό τουρνουά κολύμβησης, η Εφίμοβα κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή της μέσω του CAS. Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έχει πιαστεί να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στο Ρίο αποδοκιμάστηκε από τους θεατές, οι οποίοι αρνήθηκαν να χειροκροτήσουν την επιτυχία της, ενώ η νικήτρια των 100 μέτρων πρόσθιο, Αμερικανίδα Λίλι Κινγκ ξέσπασε εναντίον της μετά το τέλος του αγώνα.
«Απλά απέδειξα πως μπορείς να είσαι καθαρός και να κερδίζεις τους αγώνες» δήλωσε η Κινγκ, φεύγοντας από την πισίνα, ενώ η Εφίμοβα, έχοντας βάλει τα κλάματα εξαιτίας των αποδοκιμασιών, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενη. Απλά είναι καλό που μπόρεσα να αγωνιστώ. Δεν θέλω να πω τίποτα για τις αποδοκιμασίες. Δεν θυμάμαι από πότε έχω να κοιμηθώ καλά. Η περιπέτεια μου είναι μεγάλη. Αγωνίστηκα χωρίς να έχω κοιμηθεί καλά τον τελευταίο μήνα και εύχομαι να μην περάσει κανείς αθλητής, αυτό που πέρασα εγώ τις τρεις τελευταίες εβδομάδες».
Πριν από μερικές ώρες, στη συνέντευξη Τύπου μετά τα 200 μέτρα πρόσθιο, η Εφίμοβα αποφάσισε να κάνει επίθεση στον Μάικλ Φελπς. «Τώρα τι έχει να πει η Κινγκ για τον Φελπς;» αναρωτήθηκε η Ρωσίδα αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για χρήση απαγορευμένων ουσιών από το θρύλο της κολύμβησης. «Είμαι εναντίον του ντόπινγκ, αυτό είναι αυτονόητο. Μπορεί κάποιος εύκολα να πέσει θύμα και εγώ το έχω υποστεί στο παρελθόν», συμπλήρωσε η Ρωσίδα.
Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε σάλος με τους Ρώσους παράγοντες να εξηγούν αργότερα ότι η Εφίμοβα απλά αναφερόταν στη γνωστή υπόθεση με τη χρήση μαριχουάνας, για την οποία είχε τιμωρηθεί το 2009 ο Φελπς.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)