Ραμόνα: "Αν ήταν εύκολος ο πρωταθλητισμός θα το έκαναν πολλοί"

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου θυμάται τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν δύο χρόνια και δηλώνει ότι απόλαυσε ακόμα και την απογοήτευση που ένιωσε στα 100μ. 
Το μήνυμα της Ραμόνας Παπαϊωάννου
Πως τα φέρνει η ζωή...Σήμερα λοιπόν μου εμφανίζει το Facebook τις αναμνήσεις μου σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια και είναι η πρώτη φωτογραφία. Ποιος θα μου το έλεγε ότι μετά από δυο χρόνια θα βρισκόμουν στο Ρίο στους Ολυμπιακούς αγώνες, μάλλον ένας άνθρωπος ήταν σίγουρος πως οχι μονο θα αποθεραπευτω αλλα και ενα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς θα εχω σίγουρο όριο. Έτσι και έγινε. Για ένα πράγμα που στεναχωριέμαι ειναι επειδη δεν δικαίωσα τις προσδοκίες του και το πόσο πιστεύει σε εμενα, αλλα πιστευω πως υπαρχει χρόνος μπροστά μου να τον δικαιώσω αρκεί να εχω υγεία. 
 
Τελείωσε ακομη μια αγωνιστική σεζόν. Με ενα Παγκύπριο ρεκόρ, 2ο όριο Ολυμπιάδας και 2 ατομικά ρεκόρ, θα ήμουν λοιπόν αχάριστη αν έλεγα πως δεν ήταν πετυχημένη. Ήταν πετυχημένη χρονιά. Απέτυχα σε κάποιους προσωπικούς μου στόχους αλλά ετσι ειναι ο πρωταθλητισμός, δεν σου έρχονται παντα όπως τα θες ή όπως νομίζεις πως θα έρθουν. Ειναι και καλό καμία φορά να τρως "χαστούκια" και να μην σου έρχονται όλα εύκολα και με την πρώτη. Απόλαυσα την καθε μου στιγμη στο Ρίο και όσο και να φαίνεται παράλογο συμπεριλαμβάνω και την μεγαλη απογοήτευση που μόνη μου πρόσφερα στον εαυτό μου με τα 100μ. 
 
Αν ήταν εύκολος ο πρωταθλητισμός θα το έκαναν πολλοί, γι' αυτο σε αυτο το "ταξιδι του πρωταθλητισμού" όλες οι στιγμές εχουν την δικιά τους μαγεία αλλά και ξεχωριστά διδάγματα. 
 
Σας ευχαριστω όλους παρα πολυ για τα τόσα μηνύματα που εχω λάβει, οχι μονο αυτο το χρονικό διάστημα αλλα όλη την χρονιά. Να ειστε όλοι καλά και να χαμογελάτε αληθινά!
 
Με μια μικρή καθυστέρηση, χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και η Παναγίτσα να σας προσέχει. Χρονια πολλα και στην μανούλα μου!!!
 
 

Δειτε Επισης

Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
MVP για τρίτη φορά στο NBA ο Γιόκιτ, τέταρτος ο Αντετοκούνμπο
Euroleague Final Four-Οι ώρες των ημιτελικών για αιώνιους
Αποθέωση στο αεροδρόμιο για τους θριαμβευτές και τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four της EuroLeague
Θρυλική «άλωση» της Βαρκελώνης με ΜακΚίσικ-Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός πάει Βερολίνο
Τα άτομα με προβλήματα ακοής, όρασης θα μπορούν να βιώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Θα επηρεάσει ο τραυματισμός του Γιάννη την Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό;
Ίρβινγκ και Ντόντσιτς έστειλαν το Ντάλας στα ημιτελικά της Δύσης
Η στιγμή που ο Τζέιμς βούτηξε μέσα στους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε, στη σύρραξη της Κωνσταντινούπολης
Φερστάπεν: «Δεν θα παραλύσει η Red Bull με την φυγή του Νιούι»