Ιντιάκεθ: «Βλέπω κλειστά παιχνίδια, ίσως να έχουμε παράταση και πέναλτι»

Ανυπόμονος για το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Ιντιάκεθ.
 
Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτη αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα play off του Γιουρόπα Λιγκ, τόνισε ότι η ομάδα του επιβάλλεται να κάνει πολύ καλό παιχνίδι σε όλο το ενενηντάλεπτο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, ώστε να φτάσει στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανυπομονούμε για το παιχνίδι, θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε τις δυσκολίες που θα έχουμε. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, να δώσουμε το 100% από το πρώτο λεπτό. Η προσοχή μας είναι απόλυτα στο αυριανό παιχνίδι. Είμαστε στο γήπεδο μας, μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε ο κόσμος υποστηρίξει τους παίκτες μας. Μένουν 180 λεπτά για τα play off, αύριο είναι τα 90' και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».
 
Για το αν κατέληξε στο αρχικό σχήμα: «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, λίγο-πολύ έχω καταλήξει στο πλάνο της ομάδας. Έχουμε ακόμα μια προπόνηση και μετά από αυτήν θα καταλήξω».
 
Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του: «Για μένα είναι αλλά εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Με νοιάζει συνολικά η ομάδα σαν σύλλογος, σαν διοίκηση και σαν κόσμος».
 
Αν αυξήθηκε η πίεση μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Σπαρτάκ: «Δεν νομίζω ότι ταιριάζει πολύ η πίεση. Καλύτερη λέξη είναι η ανυπομονησία, για να μπούμε στους ομίλους. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους και απομένει ένα τελευταίο εμπόδιο. Ξέρουμε όμως και τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας».
 
Αν υπάρχει κάτι που τον φοβίζει: «Δεν φοβόμαστε το παιχνίδι. Ξέρουμε την ποιότητα της Σλόβαν και πρέπει να παίξουμε καλά. Είναι καλή ομάδα και παίζει στρωτό ποδόσφαιρο».
 
Αν είναι ευνοϊκό το γεγονός πως δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Σλόβαν: «Δεν νομίζω, είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Είναι πολύ καλή ομάδα, δουλεύει σωστά σαν ομάδα. Βλέπω κλειστά παιχνίδια, ίσως να έχουμε παράταση και πέναλτι».
 
Για το σκορ που επιθυμεί: «Φυσικά θέλω να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ ακόμα καλύτερα. Αλλά πρώτος στόχος είναι η νίκη, η προσοχή μας είναι στο πρώτο παιχνίδι και εκεί επικεντρωνόμαστε»
 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα