Πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο ο Μαραντόνα!

Πρωταγωνιστής σε ένα άκρως άβολο σκηνικό για τον ίδιο βρέθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως αποκάλυψε η αργεντίνικη εφημερίδα "Clarin", ο Αργεντινός θρυλικός πρώην άσος θέλησε να πετάξει στο Ντουμπάι συνοδευόμενος από την "καλή του" Ρόθιο Ολίβα, όμως δεν κατάφερε να αφήσει ποτέ το έδαφος της πατρίδας του και έμεινε παγιδευμένος στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

Ο λόγος που του απαγορεύτηκε να ταξιδέψει ήταν τα έγγραφα που κουβαλούσε μαζί του, με τους ανθρώπους της ασφαλείας του αεροδρομίου να θεωρούν πως ο "Πίμπε Ντ'Όρο" είχε μαζί του πλαστό διαβατήριο! Η κατηγορία αυτή έκανε μάλιστα έξαλλο τον Μαραντόνα (κάλεσε τον δικηγόρο του για να δοθούν εξηγήσεις χωρίς πάντως να καταφέρνει να ταξιδέψει), ο οποίος βρήκε πολιτικό... δάχτυλο πίσω από αυτή την απαγόρευση.

 

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οδηγήσει τη ζωή μου. Από 15 ετών κάνω αυτό πο θέλω και ουδείς μπορεί να έρθει να μου πει τι να κάνω. Αυτή η κατηγορία για κλοπή του διαβατηρίου είναι μία ανοησία.

Ο δικηγόρος μου έχει την αποστολή να ερευνήσει αυτό το ψέμα που έχει ενορχηστρωθεί από κάποιον πολιτικό. Πρόκειται για βεντέτα από πλευρά του Αργεντινού προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι", δήλωσε ο Μαραντόνα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τρομερή δήλωση από τον Φλικ-«Θέλω να μείνει ο Σέζνι και ας καπνίζει κάποια τσιγάρα»
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα
Tα δεδομένα για τα εισιτήρια του Champions League στην Premier League
Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Ιστορικός Εμπαπέ, ούτε ο Ντι Στέφανο δεν το είχε κατάφερει με τη Ρεάλ!