Βιτσέλ το νέο μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους

Έχει πάρει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα και δύο σερί νταμπλ, παρόλα αυτά η Γιουβέντους όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να... σταματήσει αλλά το φετινό καλοκαίρι ήταν από τις πλέον δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι.

Απόδειξη οι σημαντικές προσθήκες των Ιγκουαΐν, Πιάνιτς, Μπενατιά, Άλβες και Πιάτσα στο ρόστερ της ενώ φαίνεται πως η "βέκια σινιόρα" ετοιμάζεται να προσθέσει το κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "μπιανκονέρι" κατέληξαν σε οριστική συμφωνία με την Ζενίτ -μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις-  για τον Αξέλ Βιτσέλ έναντι ενός ποσού κοντά στα 20.000.000 ευρώ και το μόνο που απομένει πλέον είναι ο Βέλγος διεθνής μέσος να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

 

Ο 27χρονος άσος είναι ο εκλεκτός του Μάσιμο Αλέγκρι για το χώρο της μεσαίας γραμμής ο οποίος θα κληθεί να αναπληρώσει το κενό που άφησε πίσω ο Πολ Πογκμπά ενώ το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως οι Τορινέζοι έχουν αρκετές πιθανότητες και για μία ακόμα μεταγραφή.

Αυτή του Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην "βέκια σινιόρα" με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, με τον ιταλικό σύλλογο να είναι κοντά στο να ανανεώσει το δανεισμό του από τους Λονδρέζους με την υποχρέωση να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2017.

"Διπλό χτύπημα από Γιούβε. Έρχονται και οι Βιτσέλ και Κουαδράδο", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazzetta dello Sport" ενώ η τορινέζικη "Tuttosport" γράφει: "Τελείωσε του Βιτσέλ, έρχεται και ο Κουαδράδο".

 
 
ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ