Την Μπαρσελόνα δεν θα την ξαναθυμώσεις! Την Μπαρσελόνα!

Η Λεγανές, όπως και η Σέλτικ, πλήρωσε τα σπασμένα από την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Αλαβές, με το κοντέρ αυτή τη φορά να σταματάει στα 5!
Το  Λεγανές φημίζεται για τα πολύ καλά τοπικά αγγούρια του, φημισμένα σε ολόκληρη την Ισπανία και όχι μόνο. Πριν από κάθε εντός έδρας ματς στο «Μπουτάρκε» η τοπική ομάδα προσφέρει στον φιλοξενούμενο ένα καλάθι με τα εγχώρια προϊόντα, όμως αυτή τη φορά η Λεγανές πήγε… ξυπόλυτη στα αγγούρια.
Η Μπαρτσελόνα είχε ακόμα θυμό από την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Αλαβές και οι νεοφώτιστοι (μετά από την Σέλτικ που μεσούσης της εβδομάδας «έφαγε» 7) πλήρωσαν τα σπασμένα. Οι Καταλανοί σταμάτησαν στο… τάληρο (1-5) και κατάφεραν να σκοράρουν μια ντουζίνα γκολ μέσα σε μόλις 5 ημέρες και 180 αγωνιστικά λεπτά.
Δεν είναι είδηση ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα να είναι 0-3 από το ημίχρονο. Αυτό που αποτελεί είδηση είναι ο τρόπος που μπήκαν τα τρία πρώτα τέρματα, από εκπληκτικούς συνδυασμούς, που κατέληξαν με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να μπαίνουν με την μπάλα μες τα δίχτυα, σε ένα ρεσιτάλ αλτρουισμού, ομαδικού πνεύματος, ποδοσφαίρου.
Στην πρώτη περίπτωση (15’, 0-1), ο Λουίς Σουάρες σερβίρει στον Μέσι, ο οποίος σκοράρει από κοντά.
Στην δεύτερη περίπτωση 31’, 0-2) οι ρόλοι αντιστρέφονται και αυτός μπου μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα είναι ο Ουρουγουανός.
Στην τρίτη περίπτωση (44’, 0-3) ολόκληρη η τριάδα MSN κρύβει την μπάλα και ο σκόρερ είναι ο Νεϊμάρ. Εκπληκτικά πράγματα από την… Αγία Τριάδα της Μπαρτσελόνα, που όταν έχει κέφια, δεν παίζεται.
Ο Μέσι σκόραρε από την λευκή βούλα το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης (55’), όμως το πιο εντυπωσιακό τέρμα (64’, 0-5) ήρθε από το αριστερό πόδι του Ραφίνια, που με υπέροχο σουτ σημάδεψε το παραθυράκι του Σεράντες.
Επειδή όμως το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο, έδωσε κάτι και στην Λεγανές. Οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για 90 λεπτά, έτρεξαν ασταμάτητα, δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και αντάμειψαν το κοινό τους με το γκολ της τιμής (80’, 1-5) με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμπριελ.
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν