«Θα με σκοτώσετε ρε...»

To χρονόμετρο έδειχνε το 92' στο AEL FC Arena την Κυριακή (26/9) το βράδυ. Ο Νίκος Γκόλιας σούταρε μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα κόντραρε στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Στέφανο Καπίνο!

Οι "βυσσινί" επικράτησαν 1-0 των Πειραιωτών στον κάμπο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά τη σπουδαία τους επιτυχία. Όλα τα λεφτά, βέβαια, ο πανηγυρισμός του πάγκου της ΑΕΛ στο γκολ του Γκόλια!

Η μπάλα πάει στα δίχτυα και οι εκστασιασμένοι ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής ομάδας πέφτουν επάνω στον προπονητή τους, Άγγελο Αναστασιάδη, για να πανηγυρίσουν μαζί του το τέρμα που σημειώθηκε. Ο 63χρονος τεχνικός "κατεδαφίζεται" στο έδαφος με δύναμη...

"Θα με σκοτώσετε ρε! Θα με πεθάνετε, 63 χρονών άνθρωπο"! Αυτή είναι η ατάκα που φέρεται να ξεστόμισε ο Μακεδόνας τεχνικός αφού καταπλακώθηκε, με αποτελέσματα τα γυαλιά του να φύγουν από το πρόσωπο, μέσα στον πανζουρλισμό των έξαλλων πανηγυρισμών!

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»
Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»