Χέρι του Κετσπάγια στα αποδυτήρια

Αν μετά το ματς με τον Ηρακλή, έπιανε κάποιος τον Τιμούρ Κετσπάγια από την μύτη, θα… έσκαγε μέσα σε δευτερόλεπτα. Ήταν εκνευρισμός απ’ όσα στραβά είδε και στεναχωρημένος από την μεγάλη χαμένη ευκαιρία, να αποκτήσει η ΑΕΚ ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ήταν τέτοια η ψυχολογία του Κετσπάγια, που έκανε κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν συνήθιζε. Τις πρώτες παρατηρήσεις για το ματς, δεν περίμενε να τις κάνει στην προπόνηση στα Σπάτα, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, αλλά τις έκανε ήδη από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

«Καταλάβατε τώρα, πως δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι και κανένας εύκολος αντίπαλος. Όταν δεν παίζεις σωστά, δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν αντίπαλο. Δεν είχαμε σωστή οργάνωση και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε σωστά φάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν κάναμε τίποτα» τόνισε στους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος έχει προγραμματίσει κανονικά για σήμερα (27/9) το απόγευμα προπόνηση στα Σπάτα.

Βεβαίως όσοι αγωνίστηκαν με τον Ηρακλή, θα κάνουν μόνο αποφόρτιση. Αλλά το γεγονός πως υπάρχει ντέρμπι την προσεχή Κυριακή, δεν άφηνε περιθώριο για ρεπό. Ενώ ο Κετσπάγια θέλει να δει αν θα μπορέσει να ανεβάσει στροφές ο Ούγκο Αλμέιδα, αλλά και την κατάσταση του Ρόναλντ Βάργκας, που υπέστη μια κάκωση στο χθεσινό ματς. Όσο για τον Πέτρο Μάνταλο, επιστρέφει από την Ιταλία μαζί με την προστατευτική μάσκα και μένει να φανεί αν θα την χρησιμοποιήσει ήδη από σήμερα.  
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν μετά από έξι χρόνια
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Όλα τα ρεκόρ που έσπασε o Mέσι με τη μυθική εμφάνιση κόντρα στους Ρεντ Μπουλς
BINTEO: Ασταμάτητος Ρονάλντο με νέο χατ τρικ κόντρα στον Δώνη και 41 γκολ μέσα στη σεζόν
Οι δύο μέρες που θα κριθούν όλα-Έρχονται τα ντέρμπι της... στέψης
Τσάβι: Η ήττα από τη Χιρόνα δεν αλλάζει κάτι, θα συνεχίσω στην Μπάρτσα
Κλοπ: Είναι η αρχή ενός άλλου έργου με μια πολύ καλή ομάδα
Η Μπαρτσελόνα συνεχάρη την Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο με πειράγματα και για το Champions League
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Φουλάρει για Όσιμεν η Τσέλσι-Κατέθεσε επίσημη πρόταση