Διαιτητής έδειξε γκολ, πέναλτι και οφσάιντ στην ίδια φάση! (vid)

Tα έκανε... μαντάρα ο άρχοντας της αναμέτρησης στο «Σαν Μαμές» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
Ο Γάλλος Τόνι Σαπρόν μπερδεύτηκε μία, μπερδεύτηε δύο, κατέληξε με την τρίτη στην απόφασή του με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τον παρακολουθούν απορημένοι, καθώς έδειχνε να μην έχει καταλάβει τι έγινε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 
 
Τι συνέβη, λοιπόν; Ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, έβγαλε την μπάλα για τον Αρίτζ Αντούριθ. Αυτός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των Αυστριακών, η μπάλα πήγε ξανά στον Γουίλιαμς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
 
Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε άρχισαν να πανηγυρίζουν και κάπου εκεί άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Ο διαιτητής είχε αφήσει τη φάση να εξελιχθεί, κατόπιν ίδε σηκωμένο το σημαιάκι του βοηθού του, ακολούθησε σύσκεψη, έδειξε το σημείο του πέναλτι και έβγαλε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Ραπίντ, αλλά τελικά μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των Αυστριακών, καταλόγισε το οφσάιντ.
 
Δείτε εδώ τι συνέβη. 
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυτή ήταν η αιτία του τροχαίου δυστυχήματος του Ζότα-Είχε παντρευτεί δώδεκα μέρες προηγουμένως
H Nάπολι ετοιμάζει κίνηση για τον Λούκμαν
Οριστική συμφωνία της Μπολόνια με τον Ιμόμπιλε, αποδεσμεύεται από την Μπεσίκτας και γίνεται ροσομπλού
Ο Λούνα «καθάρισε» με δύο γκολ και έστειλε τους Αμερικανούς στον τελικό του Gold Cup
EURO 2025 γυναικών: Η Νορβηγία έφερε τούμπα την οικοδέσποινα Ελβετία και έκανε βήμα πρόκρισης
Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι