Από τις 600 χιλιάδες ευρώ στις 200 ο Καβενάγκι

Πρόταση συνεργασίας στον Φερνάντο Καβενάγκι κατέθεσε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη η προσφορά που κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι στον Αργεντινό φορ είναι 200 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους, σχεδόν 1/3 λιγότερα απ’ όσα αμειβόταν πέρσι στον ΑΠΟΕΛ.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
 
Ο  επιθετικός που «ψήνει» ο Καρυπίδης να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκαλώντας… θραύση, όχι μόνο στην Football League, αλλά γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Φερνάντο Καβενάγκι!
 
Ο πρώην αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ (σήκωσε το Κόπα Λιμπερταδόρες τον Αύγουστο του 2015) και μέχρι πρότινος επιθετικός του ΑΠΟΕΛ (με 19 γκολ σε 18 παιχνίδια!) βρίσκεται σε συζητήσεις τα τελευταία 24ώρα με τους ανθρώπους του Αρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση των κιτρινόμαυρων στον αργεντινό σταρ αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους που του προτάθηκαν, δίνοντας του διορία για να απαντήσει το αργότερο μέχρι αύριο, αφού ο χρόνος  που απομένει για μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών λιγοστεύει –δικαίωμα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι.
 
Αρχικά, οι ιθύνοντες του Αρη πήραν πληροφορίες, από την Κύπρο, για την κατάσταση του Καβενάγκι, ζητώντας και λαμβάνοντας μάλιστα τις τελευταίες του ιατρικές εξετάσεις, καθώς τον Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε χιαστούς, αλλά το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται στην Ισπανία και προπονείται ατομικά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.  
 
Πρόκειται πάντως για ένα… φλερτ που εφόσον προχωρήσει σε «γάμο» θα προκαλέσει αίσθηση, ανεβάζοντας κι άλλο το επίπεδο της ομάδας. Εύκολη περίπτωση δεν είναι σίγουρα, αφού οι οικονομικές απολαβές του 32χρονου Καβενάγκι παραμένουν υψηλές, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών η πλευρά του αργεντινού μιλάει και με το Μπάρι, ομάδα Β΄ κατηγορία της Ιταλίας.
 
 
 

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ενρίκε: Η πίεση είναι ευλογία, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με το ποδόσφαιρό μας
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ-«Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»
Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές