«ʼγγιξε 20άρα» και double-double o Γιάννης

Πέντε σερί ήττες ήταν πολλές για τους Raptors. Οι Καναδοί δεν είχαν σκοπό να χάσουν και έκτο συνεχόμενο αγώνα, με τους Bucks να έχουν την ατυχία να βρεθούν μπροστά τους. Αποτέλεσμα; Να καταφέρει το Toronto να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη με 102-86, υποχρεώνοντας τους Bucks στην 7η ήττα τους στα τελευταία 8 παιχνίδια τους.
 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε την άμυνα των Raptors να είναι προσαρμοσμένη πάνω του, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα με 19 πόντους με 7/15 σουτ, 5/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα, την ίδια στιγμή που πρώτος σκόρερ των Bucks ήταν ο Jabari Parker με 21 πόντους. Για τους - χωρίς DeMar DeRozan - Raptors, ο Kyle Lowry είχε 32 πόντους και ο Norman Powell 19 πόντους.
 
Το παιχνίδι ξέφυγε νωρίς για τους Bucks, που είδαν τους Raptors να μπαίνουν... μαινόμενοι στο παρκέ και μετά το αρχικό 5-11 του Milwaukee να καταφέρνουν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 22-2 (!) να ξεφύγουν με 27-13 και τελικά να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 36-19. Στην δεύτερη περίοδο οι Bucks "μάζεψαν" στην αρχή την διαφορά, μειώνοντας σε 38-30 και 41-34, ωστόσο οι Raptors κατάφεραν να ξεφύγουν εκ νέου με 53-39 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
 
Στην τρίτη περίοδο ήρθε η αντεπίθεση του Milwaukee. Βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, οι Bucks άρχισαν σταδιακά να "ροκανίζουν την διαφορά, μειώνοντας από 60-43 σε 62-52, ενώ συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο "κατέβασαν" την διαφορά στους 7 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (77-70). Δεν θα πλησίαζαν όμως περισσότερο. Κι αυτό γιατί στην τέταρτη περίοδο οι Raptors μπόρεσαν άμεσα να ανεβάσουν την διαφορά στους 15 πόντους (90-75), "καθαρίζοντας" το παιχνίδι, φτάνοντας εν τέλει στη νίκη με 102-86.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ιπτάμενος Μπανκέρο στην κορυφή του Top-5 του Game 7
Νίκη-έκπληξη από Λάντο Νόρις στο Μαϊάμι
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του Τσιτσιπά μετά από τον χωρισμό με την Μπαντόσα
Πρόστιμο 30.000 ευρώ από τη Euroleague στη Φενερμπαχτσέ
Αντετοκούνμπο: O τραυματισμός, η Εθνική Ελλάδας και το Προολυμπιακό
BINTEO: Τήρησε την υπόσχεσή του ο Ντόντα Χολ και κέρασε ζελεδάκια την Τουρκάλα δημοσιογράφο
Έγιναν... καπνός μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
Το άλμα του Τεντόγλου πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι στη Ρώμη
Αποκλείονται εθελοντές Ρώσοι-Λευκορώσοι από το Παρίσι 2024 για λόγους ασφαλείας
Φενέρμπαχτσε-Μονακό: Εισιτήριο για Βερολίνο ή για… Πριγκιπάτο